Budite dijelom glazbenog događaja generacije!

UŽIVO iz Londona - Na crveni tepih stigla svjetska teen atrakcija!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Portal Dnevnik.hr vam u suradnji s distributerom Continental film ekskluzivno donosi svjetsku premijeru koju možete pratiti iz vlastite kuće!

Dovoljno je da ste upravo sad na portalu Dnevnik.hr, da uključite live stream, udobno se smjestite i budete dijelom glazbenog događaja generacije!

Pogledaj i ovo showbuzz Presretne obožavateljice Na iznenađenje mnogih: Skinuo se samo u bokserice!

Večeras se, naime, u Londonu održava svečana premijera jednog od najiščekivanijih filmova ove godine – „One Direction: This is us “!


Riječ je o 3D filmskom spektaklu koji prati trenutno najpopularniju skupinu na svijetu dok se pripremaju za njihovu veliku svjetsku turneju.

U trajanju od 90 minuta samo na portalu Dnevnik.hr moći ćete pratiti dolazak Nialla, Zayna, Liama, Harryja, Louisa i mnogih drugih zvijezda koje sigurno neće propustiti prisustvovati ovom uistinu jedinstvenom događaju.

Pogledajte omiljene zvijezde, poslušajte što imaju za reći dok hodaju crvenim tepihom i budite dijelom događaja o kojem će se pričati godinama poslije!

Podsjetimo, film „One Direction: This is us“ u domaća kina dolazi 29. kolovoza, a karte se već danas mogu kupiti u pretprodaji u multipleksima Cineplexx i CineStar!

O filmu:

Film 'One Direction: This is us' režirao je Morgan Spurlock (Supersize Me, Freakonomics, The Greatest Movie Ever Sold), a radi se istovremeno o dokumentarnom prikazu i koncertnom spektaklu u kojem će gledatelji saznati sve o podrijetlu petorice članova benda – od njihovih samih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom nakon njihovog nastupa na X-Factoru, međusobnog upoznavanja obitelji, istraživanja vlastitih snova pa sve do megalomanskog uspona do samog vrha glazbene estrade.

Na određeni način film je također i ljubavno pismo svim obožavateljima skupine One Direction. Redatelj Morgan i njegov tim producenata slijede bend u planiranju i organiziranju njihove nadolazeće svjetske turnere i putem pronalaze zanimljive priče.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene