EKSKLUZIVNO

Thor kreće na svoje najopasnije i najosobnije putovanje do sada!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Portal Dnevnik.hr u suradnji s Continental filmom prvi u Hrvatskoj vam donosi novu kino najavu za nadolazeći filmski spektakl: „Thor: Svijet tame“!

Nastavak je to super-uspješnog filma iz 2011. godine kojeg je u domaćim kinima pogledalo blizu 50 tisuća gledatelja, a koji je na svjetskim kino blagajnama utržio preko 450 milijuna dolara. Nakon kratke teaser najave koja je izašla prije nekoliko mjeseci, ovo je službena kino najava filma iz koje je vidljivo da nas očekuje prava filmska poslastica!

Pogledaj i ovo showbuzz raspametio obožavateljice! Skinuo majicu i zabavio milijune snimkom vježbanja nakon što se nedavno požalio da ga zbog mišića ne shvaćaju ozbiljno

>> Privlači žene kao magnet: Zgodan, mlad i vrlo snažan!

Marvelov „Thor: Svijet tame“ nastavlja filmske avanture junaka Thora, moćnog osvetnika koji se bori za spas Zemlje i svih devet kraljevstava protiv mračnog neprijatelja koji prijeti čitavom svemiru. Poslije događaja iz prvog nastavka kao i iz filma „Osvetnici“, Thor se nastavlja boriti kako bi vratio red u kozmos... Ali drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekithom prijeti povratku svemira u vječnu tamu. Suočen s neprijateljem kojeg čak niti Odin i Asgard nisu uspjeli pobijediti, Thor će morati krenuti na svoje najopasnije i najosobnije putovanje do sada – putovanje koje će ga ponovno ujediniti s Jane Foster i prisiliti da žrtvuje sve kako bi nas spasio.

Film „Thor: Svijet tame“ režirao je Alan Taylor, dobitnik prestižne nagrade Emmy za režiju serije „Obitelj Soprano“ i redatelj mnogih epizoda hvaljenih televizijskih serija kao što su „Oz“, „Zapadno krilo“, „Seks i grad“, „Momci s Madisona“ i „Igra prijestolja“ (čiji je i izvršni producent). Chris Hemsworth ponavlja ulogu Thora, a u nastavku mu se pridružuju i Tom Hiddleston kao njegov brat Loki te Natalie Portman kao Jane Foster.

„Thor: Svijet tame“ u domaća (i svjetska) kina dolazi 7. studenog!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene