neugodno iznenađenje

Bernard Tomić ostavio djevojku: "Nisam imala pojma da nismo zajedno"

Emma Blake-Hahnel (FOTO: Instagram) Emma Blake-Hahnel (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Blake-Hahnel (FOTO: Instagram) +0 Bernard Tomić, Emma Blake-Hahnel (FOTO: Instagram) Galerija

Nakon nešto manje od dvije godine veze australski tenisač hrvatskih korijena Bernard Tomić ostavio je zgodnu manekenku.

Tenisač Bernard Tomić ponovno se našao u središtu pozornosti. Ovog puta pažnju nije privukao razuzdanim noćnim provodom, već prekidom ljubavne veze. I tu ne bi bilo ništa čudno da za prekid njegova, sada već bivša djevojka nije saznala - iz novina!

Pogledaj i ovo Chantel Jeffries (Foto: Instagram) Prijateljice na odmoru Nekad su bile u burnim vezama s uspješnim muškarcima, a sad se hvale isklesanim tijelima u bikinijima

"Bio sam s njom oko godinu i pol, ali više nisam. Sad sam opet solo", izjavio je Tomić u jednom intervjuu i poprilično šokirao 21-godišnju manekenku Emmu Blake-Hahne koja je vijest o prekidu pročitala u jednom listu.

"Prilično sam zbunjena... Nisam imala pojma da Bernard i ja više nismo zajedno... Ni u jednom trenutku nije se činilo da nam je veza u krizi. Nažalost, ne mogu doći do njega, pa ni sad ne znam što se zapravo desilo", rekla je šokirana ljepotica za Woman's Day.

Nenadani prekid uslijedio je nakon što je australski tenisaš hrvatskih korijena nakon samo tri dana dobrovoljno izašao iz reality showa "I'm A Celebrity… Get Me Out Of Here!", a zbog svog nesvakidašnjeg poteza mediji su ga već prozvali "bahatim i umišljenim".

 

A post shared by Emma Blake-Hahnel (@emmablakehahnel) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene