Fatalna Vesna

STIŽE BOGATA NASLJEDNICA Ostavila dijete i supruga pa im se pojavila pred očima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovih dana u Zlatopolju je puno događaja, a nekim će likovima donijeti i velike promjene u živote.

Nagrađivana filmska, televizijska i kazališna glumica Sandra Lončarić dolazi u 'Zlatne dvore' kao Vesna Galović, Anina majka i Antunova supruga slobodna duha koja ih je prije mnogo godina napustila radi pjevačke karijere koju na kraju nije ostvarila, a u Slavoniju se vraća kao bogata nasljednica tvornice u Njemačkoj.

Pogledaj i ovo showbuzz Tužna? Petru Dugandžić uhvatila nostalgija

Ovih dana u Zlatopolju je puno događaja, a nekim će likovima donijeti i velike promjene u živote. Nakon što je ginekolog potvrdio Nerinu trudnoću, Petar će teška srca donijeti odluku – ostat će s Nerom kao odgovoran otac. On i Ana prekidaju, a tužnu Anu umalo udari auto. Nepoznata vozačica, optimistična i pozitivna, uspije izmamiti osmjeh na lice tužnoj Ani koja nakon toga provodi cijeli dan s njom, ne znajući tko je ona zapravo.

Međutim, kada je Antun ugleda i zazove po imenu, Ani će postati jasno – tajanstvena žena je Vesna Galović, njezina majka i Antunova supruga koja ih je u napustila dok je Ana bila dijete! Vesnu Galović tumačit će poznata, nagrađivana glumica Sandra Lončarić, koja će postati dio stalne glumačke postave 'Zlatnih dvora', a koju su gledatelji već imali prilike gledati na Novoj TV u hit-seriji 'Kud puklo da puklo'.

Sandra je komentirala svoj novi lik i atmosferu na setu: „Kad sam pročitala prve scene svojega lika odmah sam pomislila da je Vesna moj alter ego. Apsolutno smo slične u svemu, od pogleda na život, vježbanja joge, meditacije, vegetarijanstva, odnosu prema ljudima... U svakom slučaju drago mi je da kroz Vesnu mogu gledateljima prikazati koliko zdrav način života i pozitivno razmišljanje mogu utjecati na bolju kvalitetu življenja. Usto, atmosfera na setu je odlična. S većinom glumaca radila sam i u prijašnjim projektima tako da smo brzo stvorili tu sinergiju koja je neophodna za dobar rezultat. Osim toga, radnja serije smještena je u Slavoniji, što je dodatna prednost.

“Kao što će gledatelji uskoro vidjeti, Vesna je žena slobodna duha s nekonvencionalnim pogledima na svijet, a uvijek će za svoje postupke nalaziti opravdanja koja će isprva izazivati nevjericu i ljutnju okoline, a posebice Ane i Antuna. Iako je bila zaljubljena u Antuna i voljela svoju kćerkicu, Vesna je bila nezrela, neodgovorna i usredotočena na svoje snove o pjevačkoj karijeri u inozemstvu, pa se brak i majčinstvo nisu uklapali u njezine planove. Iako na kraju nije uspjela ostvariti karijeru o kojoj je maštala, u Slavoniju dolazi kao bogata nasljednica tvornice koju joj je ostavio pokojni partner, frontmen jednog njemačkog eurodance benda. Stoga će, čim čuje za financijske probleme Galovića koji su praktički pred deložacijom, Ani ponuditi novac, no ona će je odmah odbiti. Razumljivo, Ana ne želi ni čuti za svoju majku. Usprkos tome što Ana i Antun odbijaju svaki kontakt s njom, ona je ipak optimistična i strpljivo će čekati da joj suprug i kći oproste.

U međuvremenu, Zvonko i Holcer krenu organizirati humanitarni turnir u biljaru kako bi pomogli Galovićima, a Žana pak osmisli humanitarnu akciju 'Selo za Galoviće' koju oglašava putem Zlatnog glasnika, a koja uz turnir u biljaru uključuje i dobrotvornu večeru. Kada doznaju za akciju, Galovići su isprva posramljeni, a onda ganuti spremnošću svojih sumještana da im pomognu.

Vinko će tako sljedeći tjedan otkriti novu strast prema biljaru, a Nera će u stopu posvuda pratiti Petra, koji s Ivanom odlazi u Zagreb kad pronađe potencijalnoga kupca za vilu Begovac. Hoće li Nera uskoro odustati od hinjenja trudnoće i priznati da se radi o još jednoj njezinoj spletki? Hoće li selo uspjeti spasiti Galoviće od deložacije? A hoće li Ana i Antun do kraja tjedna pružiti priliku Vesni?
Ne propustite doznati u novim nastavcima serije 'Zlatni dvori' na Novoj TV!

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene