Na rubu rata

Jedva su preživjeli virus i onda ih je dočekala - borba!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Objavljen je prvi trailer za film 'Planet majmuna: Revolucija'. Film u hrvatska kina stiže na ljeto 2014. godine.

Skupina ljudi koja je preživjela katastrofalni virus prije deset godina sad je prijetnja genetski modificiranim majmunima koje predvodi okrutni Cezar.

Postignuti mir neće se dugo održati, jer se ove dvije vrste nalaze na rubu rata čiji će ishod odrediti dominantnu vrstu na planeti Zemlji.

Kratak je ovo sadržaj filma 'Planet majmuna: Revolucija', koji je ujedno i nastavak uspješnog akcijskog SF-a 'Planet majmuna: Postanak' iz 2011. godine.

Da ova tematika zanima ljubitelje SF žanra pokazala je i zarada diljem svijeta koja se kretala oko 481 milijun dolara. Film je oduševio ne samo gledatelje već i kritičare koji su ga mahom pozitivno ocijenili.

U Postanku je prikazano kako su se vodili eksperimenti nad majmunima u svrhu liječenja raznih ljudskih bolesti.

Prikazano je i odrastanje čimpanze Cezara u ljudskom domu sve dok zbog ugnjetavanja svoje vrste nije odlučio pokrenuti revoluciju.

U Revoluciji će se u ljudskim ulogama pojaviti Jason Clarke, Gary Oldman,Keri Russell, Kodi Smit-McPhee i Jocko Sims dok će majmune utjeloviti Andy Serkis, Judy Greer, Terry Notary, Karin Konoval, Toby Kebbell i ostali. Film režira Matt Reeves.

Pogledaj i ovo Keri Russell ista kao i uvijek! Pamtimo je kao omiljenu kovrčavicu, a svog se zaštitnog znaka i danas odriče u rijetkim trenucima

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene