SAMOUVJERENA ŽENA

Pinar Dikidži : Lijepo je uzdrmati Fatih

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pinar Dikidži jedna je od popularnih turskih glumica, a nama je najpoznatija kao Šahika iz serije 'Pitanje časti'.

U seriji Pitanje časti koju gledamo na Novoj TV od ponedjeljka do petka Pinar Dikidži utjelovljuje lik Šahike. Glumica obožavatelje osvaja ne samo glumom nego i ljepotom i stilom odijevanja. Šahika je buntovna i temperamentna djevojka koju je majka Gulter ostavila kada je bila dijete. Zbog toga mrzi svoju majku, a s obzirom na to da je život nije mazio, odlučuje svoju sreću pronaći milom ili silom. Svaki put kada izađe na ulicu, njezina pojava uzdrma mentalitet stanovnika tradicionalne istanbulske četvrti Fatih, a muškarcima od nje zastaje dah.

Pogledaj i ovo showbuzz Napeto! PITANJE ČASTI Pelin planira upropastiti svadbu Neriman i Madžita!

Lijepa glumica Pinar Dikidži koja je oživila lik Šahike prilično je zadovoljna zanimanjem koje pobuđuje njezin lik u seriji. "Šahika je poseban lik, njezina je priča dobro razrađena. Zato mi je ugodno igrati tako detaljno razrađen lik jer ne mogu predvidjeti kako će se on ponašati kroz seriju", kaže Pinar Dikidži i nastavlja: "Šahika trenutačno nije najpozitivniji lik u seriji, ali je gledatelji iz nekog razloga vole i sažalijevaju. Na početku sam mislila da će biti negativka i izazvati loše reakcije kod gledatelja, ali dogodilo se upravo suprotno. Njihove su reakcije više nego pozitivne. U biti, nitko od nas nije sasvim dobar ili loš. I Šahika to potvrđuje. Poneke stvari radi samo da bi se pokazala. Ona je osoba koja će ti reći sve u lice bez okolišanja. Sada više vidimo njezine loše strane karaktera, ali uskoro ćemo vidjeti i zbog čega je takva."
Pinar Dikidži kaže da je Šahika veoma samouvjerena zbog svoje ženstvenost i žena je koja se ne ustručava koristiti svoj izgled. Ona je osoba koja Neriman govori da na ulicu nikada ne izlazi bez šminke i spremnosti da se s nekim obračuna. Lik koji koristi svoju ženstvenost i vanjštinu mora imati i odgovarajući stil odijevanja. Šahika puno pozornosti posvećuje frizurama i šminkanju. Jedina stvar koja ju je održala na životu jest njezin izgled i on je njezino najveće oružje.

Lijepa glumica kaže da je u privatnom životu veoma različita od Šahike i zato nikada ne bi činila stvari koje ona čini. "Trudim se da mi bude udobno u odjeći koju biram. Preferiram odjeću koja je ergonomična, kao sportska odjeća ili neka koja je prikladna za improvizaciju. Ali ako bih morala igrati na kartu ženstvenosti kao Šahika, onda bih se svakako odjenula u njezinu stilu", kaže glumica.

Pinar Dikidži dodaje da Šahikin stil odijevanja ne izaziva neodobravanje samo u Fatihu nego i mnogim drugim istanbulskim četvrtima zato što turski građani, nažalost, dekoltiranu odjeću i mini suknje tretiraju seksistički. Zbog toga je ženama u Turskoj dosta teško hodati po ulici u takvoj odjeći, a pogotovo onoj koja ističe obline.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene