Ovo je kraj!

Nije za one 'slabih živaca' - Prostačka najava za komediju godine!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovakve kino najave su rijetke, ali kad se naprave – onda su zbilja urnebesne!

Ekipa koja nam se predstavila odličnim komedijama 'Pineapple Express' i 'Superbad' ove se godine vraća jača nego ikad prije – apokaliptičnom komedijom 'Ovo je kraj'!

Pogledaj i ovo showbuzz VIDEO Slavni reper šokirao priznanjem: 'Ja sam gay'

Iz kratkog priloga o snimanju filma kojeg možete pogledati uz kino najavu vidljivo je da su se kreatori filma Ewan Goldberg i Seth Rogen odlično zabavljali dok su osmišljavali radnju, ali unaprijed upozoravamo da kino najava za film nije za svakoga.

>> Evo kako to zapravo izgleda u porno industriji!

Naime, rijetke su kino najave u kojima možete čuti jednu psovku, ali trailer za komediju 'Ovo je kraj' ih je doslovno prepun. Stoga upozoravamo gledatelje 'slabijeg srca' ili 'tankih živaca' da je možda i ne pogledaju, ali svima ostalima je toplo preporučujemo.

Film 'Ovo je kraj' započinje velikim tulumom kojeg priprema James Franco, a na koji upravo stižu Seth Rogen i njegov najbolji prijatelj Jay Baruchel. Nakon kratkog uvoda u kojem prisustvujemo pravoj holivudskoj zabavi (prepunoj alkohola, droge i prostakluka) započinje se događati niz kataklizmičnih situacija nakon kojih šestorica preživjelih prijatelja (uz spomenutu trojicu tu su još i Jonah Hill, Craig Robinson i Danny McBride) ostaju zatočeni u kući i moraju naučiti surađivati zajedno kako bi preživjeli. Naravno, zbog različitosti njihovih karaktera i iznenadnog upada Emme Watson u njihovu grupu to neće biti nimalo lagan zadatak...

Jedna od najvećih zanimljivosti (osim činjenice da se radi o potpuno netipičnom filmskom žanru) jest i ta da svi glumci u filmu zapravo glume sami sebe što cijelu radnju i humoristične situacije koje iz nje proizlaze dižu na jedan poseban nivo.

Komedija 'Ovo je kraj' u hrvatska kina stiže 8. kolovoza!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene