Ničeg mu nije žao

Nakon ispadanja s Farme Matej priznao: "Nisam se uklopio jer sam bio previše direktan ili previše iskren"

Matej Margarin (Foto: PR) Matej Margarin (Foto: PR) PR 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Matej Margarin (Foto: PR) Matej Margarin (Foto: PR) Roberto Levak (Foto: PR) Matej Margarin i Roberto Levak (Foto: PR) Matej Margarin i Roberto Levak (Foto: PR) Matej Margarin i Roberto Levak (Foto: PR) Farma (Foto: PR) +0 Farma (Foto: PR) Galerija

Farma je ostala bez jednog kandidata manje, kući je otišao Matej Margarin iz Poznanovca.

Odabravši Roberta za drugog duelista, Matej je iz dvoboja izašao poražen te je za njega farmerska avantura završila. Poznatiji kao farmer kratkog fitilja, Mateja je nedostatak strpljenja često dovodio u svađe s farmerima. Farmeri su mu najviše zamjerili što je za dvoboj odabrao Maju te je izbacio iz showa. Je li Mateju krivo zbog toga, s kime se najviše povezao na farmi te zbog čega misli da se nije uklopio u ostatak ekipe, Matej nam je otkrio u intervjuu.

Pogledaj i ovo Farma (FOTO: Dnevnik.hr) razljutio se Nakon zagrljaja uslijedile trzavice: Zašto je Matea ljuta na Roberta?

1. S dosta farmera si ulazio u konflikte, a s kime si najviše bio povezan?

Štefica i ja smo imali jako dobar odnos. Iskreno, kao majka i sin. Ona je mene poštivala, ja sam nju poštivao. Mogu reći da sam najbolji odnos imao s njom. S njom sam bio najviše povezan.

2. U trećem tjednu izabrao si Maju kao duelisticu i farmeri su ti to zamjerili. Smatraš li da je to bilo fer od tebe?

Iskreno nije bilo fer što sam uzeo curu za protivnika. Taj put kad sam uzimao curu baš sam mislio ići kući jer sam imao bolove u desnom rebru. Ali kad sam vidio da je cura dolazila k meni i plakala, a čim je netko drugi došao odmah je bila vesela kao pas, vidio sam da i ona glumi. I onda sam rekao kad glumiš onda ću te izbaciti van. Bolje da ja ostanem još dva tjedna.

3. Je li ti sada krivo što si tako postupio?

Iskreno, nije mi krivo. Ja ovaj show gledam kao igru. Nije bitno izbacuju li muške osobe ženske ili obrnuto, netko nekoga mora izbaciti. Svi se borimo za jedan cilj – glavnu nagradu. Nitko nije došao radi tih ljudi.

4. Rekao si i da se nisi uklopio u ostatak ekipe. Što misliš zašto?

Nisam se uklopio jer sam ili previše bio direktan prema nekome ili sam bio previše iskren prema nekome. Ja sam tip čovjeka koji će drugom čovjeku reći u lice što ga ide. Hoće li se on naljutiti na to, to nije moja stvar. Nisam glumio neko prijateljstvo s njima. Kao što je recimo Jasmin rekao da idemo dijeliti glavnu nagradu. Bilo mi je glupo jer tek smo u trećem tjednu. Nisam to radio što su oni radili pa me možda zato nisu prihvatili u svoje društvo i uvijek sam bio u svađi s njima.

5. Rekao si da glumiš prijateljstvo da bi došao do cilja. S kime si glumio? Jesi li ga glumio i sa Sašom i Editom?

Sa Sašom i Editom nisam glumio i to se vidi. Sa svima ostalima sam bio kao fol dobar. Mislim da smo Saša, Edita, Štefica i ja iskreno bili povezani prijatelji. Jer Saša je meni čuvao leđa i ja sam njemu čuvao leđa. To je stvarno bilo iskreno.

6. Zašto si izabrao Roberta kao drugog duelista?

Da bude fer borba. Išao sam na jačeg čovjeka budući da sam prvi put izbacio njegovu ljubimicu. Ovaj put sam išao u borbu bez razmišljanja hoću li pobijediti ili ne. Bilo mi je 60 posto za njega da pobijedi. Išao sam probati. Malo sam napravio budalu od njega, s jednom rukom sam ga držao. On se jako napinjao i odjedanput je meni noga otišla na stranu i iskočio sam van.

7. Je li ti sada žao što si ispao?

Mogu reći da mi je malo žao. Žao mi je što neću više biti u borbenoj ekipi sa Sašom, Editom i Šteficom. Žao mi je što ih dosta vremena neću vidjeti.

8. Da možeš, što bi sada promijenio?

Promijenio bih neki stil svoga ponašanja i svoje burno reagiranje na početku. To jedino.

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene