Sreća najveća

Bivši dinamovac broji dane: Lijepa Marta pohvalila se trudničkim trbuščićem

Marta Fernandes (Foto: Instagram) Marta Fernandes (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Junior i Marta Fernandes (FOTO: Instagram) Junior i Marta Fernandes (FOTO: Instagram) Marta Marija Fernandes (FOTO: Instagram) +0 Marta Fernandes (Foto: Instagram) Galerija

Junior i Marta Fernandes čekaju svoje prvo dijete, a ljepša polovica para na društvenim mrežama pokazuje kako uživa u trudničkim danima.

Junior i Marta Fernandes, bivši dinamovac i njegova supruga, u iščekivanju su svojeg prvog djeteta. Njihovu obitelj uskoro će upotpuniti maleni dječak.

Pogledaj i ovo Marta Fernandes (Foto: Instagram) Neugodno iznenađenje Supruga bivšeg najplaćenijeg dinamovca komentirala porezni dug od 215 tisuća kuna i otkrila što se zapravo dogodilo

Nema sumnje da su ovo najsretniji trenuci u njihovim životima, no kako Junior puno trenira, lijepa Marta svaki trenutak trudnoće koristi da uživa u opuštenom načinu života.

Marta tako slobodno vrijeme koristi i za šetnje uz more. Alanya je mjesto gdje trenutno uživa, a svoj trbuščić rado slika i dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Marta se, osim trbuščićem, često zna pohvaliti i poklonima koje dobiva od darežljivog supruga. 

 

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_78) on

 

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_78) on

 

A post shared by Marta Fernandes da Silva (@missfernandes_78) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene