Bio je najbolji

Mali Ljuba iz Severinina spota pobjednik je Pinkovih zvjezdica: "Ja najviše volim pjevati, tužan sam što je natjecanje završilo"

Ljuba Stanković (Foto: Instagram) Ljuba Stanković (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ljuba Stanković (Foto: Instagram) Ljuba Stanković (Foto: Instagram) +0 Severina (Foto: PR) Galerija

Ljuba Stanković pobjednik je Pinkovih zvjezdica i čini se kako je pred njime velika glazbena karijera.

Šestogodišnje čudo od djeteta, maleni pjevač Ljuba Stanković pobjednik je ove sezone Pinkovih zvjezdica. Hrvatska javnost Ljubu je upoznala u novom Severininu spotu za pjesmu “Tutorial“, u kojem je pokazao svoje glasovne mogućnosti.

Pogledaj i ovo Ljuba Stanković i Severina Čudo od djeteta Sjećate se malog Ljube koji je osvojio regiju poslije hita koji je pjevao sa Severinom? Zbog svog talenta sve je oduševio!

 

 

Ljubina pobjeda izazvala je oduševljenje njegovih obožavatelja diljem regije koji su ga zapravo i odabrali kao pobjednika. Proglašen je i najvećim otkrićem showa, a žiri koji su činili pjevači Milan Stanković, Sergej Četković, Jelena Tomašević, Goca Tržan i Leontina složili su se da je maleni genijalac.

 

 

A post shared by Ljubomir Stankovic (@ljubomirstankovic_official) on

 

“Svuda me zaustavljaju ljudi, grle i ljube i govore mi da sam pobjednik. Drago mi je što me vole, ali ja najviše volim pjevati, bez obzira na to tko ima najviše obožavatelja. Svi finalisti s kojima sam se natjecao moji su prijatelji i jako mi je žao što je natjecanje završilo i što više nećemo imati probe. Tužan sam jako“, rekao je Ljuba za Blic.

 

 

Vjerujemo kako Ljuba neće biti dugo tužan jer pred njim je velika pjevačka karijera.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene