Mlađe je slađe

Trenutak slabosti mlade manekenke ili je u pitanju možda nešto ozbiljnije?

Kendall Jenner (Foto: Getty Images) Kendall Jenner (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Getty Images) Kendall Jenner (Foto: Getty Images) Kendall Jenner (Foto: Getty Images) Kendall Jenner (Foto: Getty Images) Kendall Jenner (Foto: Getty Images) +0 Kendall Jenner (Foto: Getty Images) Galerija

Kendall Jenner u posljednje su vrijeme povezivali s nekoliko košarkaša, no u ljubavnu se priču umiješao mladi zavodnik i brat njezine prijateljice.

Prije nekoliko dana Kendal Jenner družila se s košarkašem Benom Simmonsom, no sada je viđena s četiri godine mlađim bratom svojih prijateljica Gigi i Belle Hadid, zgodnim Anwarom Hadidom.

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Ludo zaljubljeni Bivšeg je ostavila zbog nedostatka vremena, a sad je potvrdila vezu s dečkom koji mu je jako sličan

Kendall Jenner (Foto: Getty Images) Kendall Jenner (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Kendall pokušava sakriti privatni život od očiju javnosti, no ipak joj to ne polazi za rukom baš lako, pa su ju povezivali s košarkašima Jordanom Clarksonom i Blakeom Griffinom, a među posljednjima i s već spomenutim Simmonsom.

Jedno od posljednjih javnih događanja na kojem je Kendall viđena jest dodjela modnih nagrada CFDA u New Yorku, gdje se pojavio i osamnestogodišnji Anwar Hadid.

 

A post shared by Anwar Hadid (@anwarhadid) on

 

TMZ prenosi kako su se oboje nakon dodjele zabavljali u istom društvu, a u ranim jutarnjim satima viđeni su kako strastveno razmjenjuju poljupce. Je li to bio trenutak slabosti ili možda nešto više? Vjerujemo kako ćemo uskoro saznati odgovor na to pitanje. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene