Kad naraste!

Kći Gwyneth Paltrow mogla bi jednog dana osvajati najpoželjnije holivudske frajere kao mama

Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Gwyneth i Apple Paltrow (Foto: Instagram) Apple Martin (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Gwyneth Paltrow i Chris Martin (©morrison/Press Association/PIXSELL) Chris Martin (Foto: Getty Images) Gwyneth Paltrow (Foto: Getty) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) +0 Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Galerija

Apple Martin kći je glumice Gwyneth Paltrow i glazbenika Chrisa Martina, koji su se razveli 2016. godine.

Kći slavne glumice ima tek 14 godina.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow u društvu djevojke svog bivšeg muža (Foto: Instagram) Bez neugodnosti Bivša supruga i nova djevojka slavnog glazbenika odlično se slažu, a ova fotografija to dokazuje

Posljednjih godina svjedoci smo sve veće popularnosti klinaca čiji su roditelji zvijezde A-liste. Kaia Gerber, Bella i Gigi Hadid, Lily-Rose Depp, Brooklyn Beckham, Ava Phillippe, samo su neki od njih.

A čini se kako bi na holivudsku scenu uskoro mogla stići i Apple, kći holivudske glumice Gwyneth Paltrow i njezina bivšeg supruga, glazbenika Chrisa Martina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

45-godišnja Oskarovka nedavno je na Instagramu podijelila rijetku fotografiju s kćeri tinejdžericom, a njihov selfie najbolje je pokazao kako jabuka ne pada daleko od stabla jer je Apple slika i prilika slavne mame.

"Kao da sam te prizvala iz sna, ti si moj život", napisala je glumica pored fotografije, a bivši supružnici imaju i 12-godišnjeg sina Mosesa. Duo je upravo zbog djece ostao u prijateljskim odnosima i nakon razvoda braka 2016. godine.

Gwyneth Paltrow i Chris Martin (©morrison/Press Association/PIXSELL) Gwyneth Paltrow i Chris Martin (©morrison/Press Association/PIXSELL)

Podsjetimo, Gwyneth i Chris upoznali su se na koncertu njegova benda Coldplay u backstageu 2002. godine. Godinu dana kasnije par se vjenčao, no 2014. godine potvrdili su da se razvode jer više ne funkcioniraju kao par. Razvod je finaliziran 2016. godine, a Gwyneth bi se uskoro trebala udati za zaručnika, producenta Brada Falchuka, s kojim se upoznala 2014. godine na setu serije "Glee".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Prethodno je Gwyneth bila zaručena s Bradom Pittom, a imala je i turbulentnu trogodišnju vezu s Benom Affleckom. Chris je posljednjih mjeseci u sretnoj vezi s s glumicom Dakotom Johnsonom, a neko je vrijeme ljubio i holivudsku miljenicu Jennifer Lawrence.

Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Dakota Johnson i Chris Martin (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

A hoće li Apple maminim stopama, tek nam ostaje vidjeti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene