europski tjedan sporta

Rozga i Danijela pozivaju na aktivnost: 'Odvojite malo vremena za svoju aktivnost'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Popularne glazbenice Danijela Martinović i Jelena Rozga pridružile su se brojnim sportskim zvijezdama u promociji aktivnije i zdravije Hrvatske.

Zagrebačko jezero Bundek u subotu 12. rujna od 10 do 22 sata biti će dom središnjem Nacionalnom događaju prvog Europskog tjedna sporta. Pjevačice Danijela Martinović i Jelena Rozga pozivaju na događaj koji će se odvijati u sedam tematskih kutaka.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uh, ovo će biti vrh!'' Rozga seksi videom najavila ono što se već dugo čeka, i Prija je ovo morala komentirati: ''Sve puca, a ja cijela ostala''

'Iako smo sportska zemlja, statistike govore kako nismo dovoljno aktivni. Moj posao zahtijeva i dobru kondiciju pa tako redovno vježbam i preporučujem svima da odvoje dio vremena svakog dana te izaberu rekreaciju i vježbu koja njima najbolje odgovara. Zaista je potrebno malo kako bismo se doveli u formu i živjeli zdravije!', rekla je Jelena Rozga.

Dosimo TOP 5 dobro čuvanih showbizz tajni koje su razotkrivene ovog ljeta

Službeno otvorenje središnjeg obilježavanja Europskog tjedna sporta započinje sutra u 9 sati biciklističkom turom uzvanika od Europskog trga do Bundeka. Brojne sportske zvijezde očekuju se na Bundeku tijekom cijelog dana, a svi su sadržaju besplatni za sve posjetitelje. Oni uključuju: biciklizam, Dharma Jogu, utrku za djecu, Fokus point pilates trening, Zumbu, savate, nanbudo, aikido, capoeiru, judo, hrvanje kao i ostale brojne sportske aktivnosti. Građani će moći zaigrati tenis, košarku i nogomet. Bit će tu KHL Medveščak i njihova maskota koja će se igrati s djecom, a svoje će promocije imati i klubovi Dinamo, Cibona i Cedevita.

'Pozivam sve na Bundek. Pridružite nam se u brojnim sportskim aktivnostima i treninzima. Sport i vježba sastavni su dio moje svakodnevice i vjerujem kako će i vama život učiniti kvalitetnijim!', izjavila je Danijela Martinović.

 

Na Europskom trgu u 17.45 sati sutra će se održati finale projekta Pokreni se. Više od 300 prijavljenih vježbača odradit će kružni trening pod vodstvom Renate Sopek i Ivana Antunovića. Uz besplatna savjetovanja vježbači će moći razmjeniti iskustva i s brojnim sportskim zvijezdama kao što su Mihovil Španja, gimnastičar Marijo Možnik, nogometaši Dinama Angelo Henriquez i Eduardo, hokejaši Medveščaka, plivač Mario Todorović, vaterpolist Mladosti Ivan Marcelić i njegov bivši kolega Dubravko Šimenc.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske u prvom Europskom tjednu sporta, koji se održava od 7. do 13. rujna 2015. godine ima cilj potaknuti Hrvatsku na tjelesnu aktivnost (#BeActive) te ih motivirati da ostanu aktivni tijekom cijele godine. Europski tjedan sporta namijenjen je građanima svih dobnih skupina bez obzira na tjelesnu pripremljenost. Više informacija o samom događaju, kao i prijave za sudjelovanje možete pronaći na službenoj stranici.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene