Continetal Film

U kina stiže film '2 Igrača'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Od sljedećeg tjedna, 12.9. u kina stiže akcijska komedija godine, a Continental Film daruje 5x2 uklaznice za film '2 Igrača'!

Glavne uloge su ostvarili dvostruki dobitnik nagrade Oscar Denzel Washington („Rat za slavu“, „Dan obuke“) i dva puta nominiran za nagradu Oscar Mark Wahlberg („Pokojni“, „Boksač“).

Dobitnici kinoulaznica koje je dijelio Continental film su:

ANA JANEKOVIĆ
KREŠIMIR ŠTIMAC
JOSIP MALENICA
NINA KAČUNKO
MIRNA BEČEHELI

O FILMU:

Dvojica agenata iz različitih agencija prisiljeni su raditi jedan s drugim kao partneri. Međutim, postoji jedan veliki problem u njihovom novom partnerstvu: jedan za drugoga ne znaju da su zapravo agenti na tajnom zadatku. Sljedećih 12 mjeseci Robert „Bobby“ Trench (Washington), kao pripadnik Agencije za suzbijanje droga i Michael „Stig“ Stigman (Wahlberg), kao pripadnik Agencije američke mornarice nevoljko surađuju zajedno na zadatku otkrivanja članova narko-sindikata vjerujući jedan drugome kao što vjeruju kriminalcima koje moraju uhititi. Međutim, nakon što njihov pokušaj infiltriranja u meksički narko-kartel pođe po zlu, odnosno kada u svojim rukama završe s čak 43 milijuna dolara, njihovi nadređeni ih se odriču, a dvojici agenate ne preostaje ništa drugo nego da surađuju zajedno ako ne žele završiti u zatvoru ili dva metra pod zemljom...

Da se radi o iznimno zabavnoj akcijskoj komediji ispunjenoj neprestanom eksplozivnom akcijom dokazuje i podatak da je film do sada u svijetu zaradio preko 70 milijuna dolara te pobrao poprilično pozitivne ocjene svjetskih filmskih kritičara.

Uz Washingtona i Walberga u glavnim ulogama u filmu „2 igrača“ nastupaju i seksi Paula Patton („Nemoguća misija: Protokol duh“), Bill Paxton („Apollo 13“), Fred Ward („Sweet Home Alabama“), James Marsden (serijal „X-Men“) i Edward James Olmos (tv-serija „Galaktika“). Film je režirao Baltasar Kormakur prema scenariju Blakea Mastersa.

Kino najava (titlana):

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene