Tko bi rekao?

Zvjezdana prijateljstva, saznajte tko je nerazdvojan već više od 20 godina?

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i Edi Marina Orsag i Neda Parmać +0 Mia Dimšić i Marko Tolja Galerija

Pravo prijateljstvo se pojavljuje u svim mogućim formama, a ovo vrijedi i za slavne i poznate. Otkad su se upoznale na dodjeli Oscara prije osam godina, prijateljice su Adele i glumica Jennifer Lawrence, a prijateljstvo veže i Georgea Clooneyja te Sandru Bullock. Tko je pak prijatelja upoznao s budućom suprugom, a čijem je poznanstvu kumovala ozljeda, pogledajte u prilogu IN Magazina.

Kad doživi neki ljubavni brodolom, Adele, osim u svojim pjesmama, to podijeli i s prijateljicom Jennifer Lawrence. Dodjela Oscara 2013. godine za glumicu je bila prilično posebna. Te je godine osvojila prestižan kipić za ulogu u filmu ''U dobru i zlu'', a tada je upoznala i svoju najbolju prijateljicu, pjevačicu Adele.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije sve tako bajno MRAČNA STRANA SLAVE Otkrili ono što se ne vidi

Više od 20 godina prijateljstvo veže Georgea Clooneyja i Brada Pitta. Često jedan drugom podvale neku smicalicu te su iznimno bliski. A Clooney, koji godinama slovi i kao jedan od najzgodnijih američkih glumaca, godinama je prijatelj i s holivudskom miljenicom Sandrom Bullock.

"Mi smo nekako... Vrlo smo slični u načinu na koji radimo i u mnogočemu u načinu na koji pristupamo životu. I to već odavno. Uvijek kažemo da smo se rođenjem razdvojili kao brat i sestra", izjavio je George.

Dugogodišnjih prijateljstava ima i na domaćoj estradi. Takvo je, primjerice, i ono između Branimira Mihaljevića i Mladena Burnaća. Možda niste znali da je upravo Burnać kumovao Branimirovu upoznavanju sa suprugom.

"Sandra je onda pjevala i nekom prilikom je Branimir rekao da mu se ona jako dopada, da je zgodna, da bi ju htio upoznati. Onda sam, ja nju odveo na kavu, ali sam pozvao odmah Branimira telefonom da dođe. I onda sam ostavio njih dvoje mladih zajedno. Ono što Burnać spoji, to Bog ne razdvaja više", našalio se Mladen.

Nakon glazbene suradnje između Mije Dimšić i Marka Tolje, nismo dobili samo hit, već se rodilo i jedno lijepo prijateljstvo.

"Ja sam rekao da je najveće blago te pjesme što smo stvarno postali super frendovi. U njoj sam pronašao frendicu za cijeli život", priznao je Marko.

A s prošlogodišnje Dore bogatiji za prijateljstvo otišli su i mlada pjevačica Mia Negovetić i Edvard Abazi. Rezultiralo je to i zajedničkom pjesmom "Ljubav nema kraj". Njihova prva glazbena suradnja imala je malo neobičan put stvaranja putem glasovnih i tekstualnih poruka, ali očito je bila pun pogodak.

"Nakon Dore smo ustvari ostali u kontaktu i eto nas sad ovdje. Mislim da je podrška međusobno na estradi najvažnija. Ful je lijepo da te netko podržava, pogotovo u glazbi, tvoj žanr, neku tvoju viziju glazbe", zaključili su Mia i Edi.

Show Tvoje lice zvuči poznato spojio je pak Marinu Orsag i Nedu Parmać. Iako je njihovo poznanstvo, ako pitate Nedu, započelo prije 15 godina. Jedna pak ozljeda kumovala je prijateljstvu između Tamare Despot i balerine Mirne Sporiš. Njihovo prijateljstvo ''skrivio'' je oporavak od teške operacije koljena i san da će jednom ponovno zaplesati.

A to je najbolji recept za neraskidiva prijateljstva koja mogu trajati godinama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene