Sve su otkrili

Tajne domaćih faca sa crvenog tepiha u Sarajevu: Tko se najbolje modno uskladio, a tko će partijati do zore?

Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla Filipović (Foto: Dnevnik.hr) Emir Hadžihafisbegović (Foto: Dnevnik.hr) Milan Bandić na Festivalu (Foto: Dnevnik.hr) Sarajevo Film Festival (Foto: Dnevnik.hr) Ulice Sarajeva su preplavljene posjetiteljima (Foto: Dnevnik.hr) Dolazak poznatih na festival (Foto: Dnevnik.hr) Poznati pristižu na Festival (Foto: Dnevnik.hr) Na Sarajevo Film Festivalu (Foto: Dnevnik.hr) Dolazak na Festival (Foto: Dnevnik.hr) +0 Božo Vrećo (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

U gradu na Miljacki trenutno je u tijeku najznačajnija regionalna filmska smotra- Sarajevo Film Festival.

 Rekordan broj filmova, njih čak 270 iz više od 50 zemalja svijeta, prikazuje se na jubilarnom 25. filmskom festivalu u Sarajevu, gdje u osam dana, koliko traje, nema smisla spavati.

Pogledaj i ovo Tarik Filipović - 4 Rijetki bi se usudili Tarik Filipović za fotku je uhvatio opasnu životinju pa se našalio: ''E tu sam mu nabio komplekse, zato me i ne gleda!''

"Drago mi je da je ovaj festival doživio četvrt vijeka. Ja sam rastao s ovim festivalom, imao sam preko 15 filmova na ovom festivalu", rekao je poznati glumac Emir Hadžihafizbegović, a dodao je i kako se sjeća početaka festivala za vrijeme rata.

"Duh se ne može uništiti u tom gradu. Kada je padalo preko 20 hiljada granata organiziran je izbor za Siss Sarajeva tako je nastala čuvena pjesma Bone Voxa i tako je on postao naš frend", objasnio je glumac. 

Osim Bone Voxa i drugih velikih zvijezda, poput Angeline Jolie, koji su u Sarajevu uvijek rado viđeni gosti, ove godine crvenim tepihom prošetao je četverostruki oskarovac, veliki meksički redatelj Alejandro Gonzalez Inarritu, kao i francuska glumačka diva Isabelle Huppert.

Naš poznati glumac Damir Markovina ovdje predstavlja svoj prvi autorski studentski film ŠIHTA koji je u utrci za Srce Sarajeva natjecateljskog programa festivala.

"Mislim da je svakom autoru  čast i zadovoljstvo biti ovdje i predstavljati svoj film na festivalu koji ima ovakav domet i ovakav oblik", rekao je Markovina. 

Damir je u Mostaru živio i završio srednju školu, te se i on, baš poput naših drugih zvijezda, ovdje osjeća kao kod kuće.

"Meni ti je Sarajevo kao moj grad, ja sam tu studirala i znam puno ljudi. Imam oprijatelje, kao da dođem doma", objasnila je svoje osjećaje glumica Lana Barić. 

Emir Hadžihafizbegović je otkrio i kako mu je najdraži slavni gost kojeg je imao priliku upoznati - veliki Robert De Niro. 

Osim dobrih filmova, Sarajevo za vrijeme festivala živi od 0-24. Uz prepune kafiće i klubove, svaku večer su i partiji i koncerti. Druženja do ranih jutarnjih sati, ovdje su za vrijeme festivala, savim normalna stvar. 

Ljubavi i glamura nije nedostajalo ni na crvenom tepihu. Svu pozornist ukrale su naše poznate dame koje su u svojim elegantim izdanjima prošetale ovim najglamuroznijim tepihom u regiji. Najljepši i modno najusklađeniji par su bili Tarik i Lejla Filipović.

Festival traje do petka, 23. kolovoza, stoga ako ste u blizini svakako svratite jer dobrih filmova i zabave neće nedostajti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +5 Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Celebrity Nakon suludih tračeva o svom ljubavnom životu, ljepotan prošetao u nešto zapuštenijem izdanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene