Posvećene posebnim ljudima!

Zvijezda hit-serije ''Good Doctor'' samo za In Magazin progovorila o detaljima novih epizoda koje ćemo gledati

Freddie Highmore Freddie Highmore In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Freddie Highmore Freddie Highmore Freddie Highmore Freddie Highmore Freddie Highmore Freddie Highmore +0 Glumačka postavka serije Good doctor Galerija

Ivana Nanut razgovarala je s glumcem Freedijem Highmoreom, poznatim po odličnoj ulozi autističnog genija, kirurga Shauna Murphyja iz omiljene serije ''Good Doctor''. Simpatični je Freddie otkrio kakva je trenutačna situacija na setu, što je radio za vrijeme prvog vala pandemije koronavirusa, ali i zašto su prve dvije epizode posvećene upravo liječnicima. Ne propustite!

Nova, četvrta sezona omiljene američke serije "Good Doctor", koja se trenutačno emitira u Americi, prve dvije epizode posvetila je borbi s pandemijom s kojom se suočava cijeli svijet. U glavnoj ulozi ove napete dramske serije je Freddie Highmore, koi tumači autističnog genija Shauna Murphyja. S obzirom na novonastalu situaciju, s Freddiejem je ekipa In Magazina razgovarala virtualno.

Pogledaj i ovo The Good Doctor (Foto: IMDB) "The Good Doctor" Mislili su da im je glavni glumac premlad za seriju, a onda su njome oborili nove rekorde

"Lijepo vas je sve vidjeti u Europi. Čak i ako sam ja u Vancouveru. Ovaj je novi način tako čudan. Svi sjedimo kod kuće", rekao je Highmore za In Magazin. Naime, Good Doctor je jedna od prvih televizijskih serija koja je unatoč pandemiji započela sa snimanjem novih epizoda. Mjere sigurnosti na setu su, kako kaže Freddie, na najvišem nivou.

"Osobito u prvim dvjema epizodama, koje se bave i pandemijom, većinom smo nosili maske i općenito smo se držali preporučenih smjernica. Bilo je nužno odati počast pravim liječnicima i medicinarima koji su na terenu i svakog se dana izlažu riziku i opasnosti. Spašavaju sve nas i bore se za veće dobro. Htjeli smo im odati počast, naša je odgovornost da pokažemo njihovo junaštvo i hrabrost u posljednjih nekoliko mjeseci", ispričao je glumac.

Na žalost, tijekom snimanja novih epizoda ove popularne medicinske drame, nedavno su Richard Schiff i Sheila Kelley, bračni par u seriji, ali i privatnom životu, bili pozitivni na COVID-19. "Jedino što mogu reći jest da se svi nadamo da će se Richard i Sheila brzo oporaviti i ozdraviti. Kad smo počeli snimati, protokoli su već bili dobro uspostavljeni. Osjećali smo se sigurno. Testirali smo se triput tjedno. Svi su se držali na udaljenosti, stalno smo nosili maske, do zadnjeg trenutka prije snimanja. Svi na setu boje se jednako koliko i svi drugi u svakodnevnom životu. Drago nam je što smo opet na setu, što opet radimo i imamo priliku ispričati ove priče", kaže Highmore.

A kako su na setu serije imali na pretek medicinskih potrepština, produkcija ih je poklonila bolnicama u vrijeme kada je to bilo najpotrebnije. "To je istina. Osobito u ranim fazama pandemije kad je bila nestašica i nije bilo medicinskih potrepština. Produkcija je sve donirala bolnicama još tijekom proljeća", potvrdio je glumac. Nakon što su završili snimanje treće sezone u Vancouveru, Freddie je prvi val pandemije proveo kod kuće s obitelji.

"Imao sam sreće što sam bio na sigurnom i zdrav. Taj tjedan, kad se cijeli svijet samo zatvorio, bio je veoma čudan. Baš smo bili završili sa snimanjem u Vancouveru i vratio sam se u UK i bio sam kod kuće s obitelji nekoliko mjeseci na kraju. Ali da, imao sam sreće što sam uspio preživjeti sve ovo sa svojom obitelji, bar zasad", zaključio je.

Simpatičnog glumca u novoj, četvrtoj sezoni serije "Good Doctor" moći ćete gledati na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise s majkom Katie Holmes i prijateljicama (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +2 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity Odrekao se kontroverzne vjere kako bi napokon vidio kćer? Nakon godina razdvojenosti, poželio je biti u njezinom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene