Rekli sudbonosno 'Da'

Tajno vjenčanje slavnog rukometaša - znali samo najbliži!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izrekli sudbonosno 'da' pred obitelji i prijateljima.

Zlatna generacija hrvatskih rukometaša - Slavko Goluža, Božidar Jović, Mario Kelentrić i Senjanin Maglajlija, ovog se vikenda okupila na poziv Zlatka Saračevića. No, nisu zaigrali, već su proslavili Saračevićev ulazak u bračnu luku. Slavni hrvatski rukometaš, danas pomoćni trener rukometnog kluba Zagreb, i Kornelija Hrgota su se u crkvi Svetog Križa u Zagrebu zakleli na vječnu ljubav.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova oaza Novi sportski centar Virtus privukao mnoge poznate Hrvate

Zlatko Saračević, slavni hrvatski rukometaš, danas pomoćni trener rukometnog kluba Zagreb, i njegova dugogodšnja djevojka Kornelija Hrgota, pred 50-tak najbližih, ovog su se vikenda zavjetovali na vječnu ljubav. Bez velike pompe, par se s obitelji i prijateljima okupio pred crkvom Svetog Križa u zagrebačkom naselju Siget, gdje su uplovili u bračnu luku. Dok Kornelija nervozu nije mogla sakriti, Zlatko je, pak, kaže, bio pribraniji:

'Pa je uzbuđenje normalno, kao i pred svako vjenčanje, međutim odlučili smo da bude malo vjenčanje, u krugu najboljih prijatelja, i da bude jedna vrsta tuluma, partyja', rekao je Zlatko.

Kauboji priredili iznenađenje – djevojčice igrale rukomet sa svojim ido

Pedesettrogodišnjem rukometašu ovo je drugi brak. Dvadesetpetogodišnju Korneliju upoznao je u Zadru. Zlatko je tamo svojevremeno otvorio noćni klub pa se Kornelija prijavila za posao. Ljubav je planula na prvi pogled, a odluka na brak, pričaju njegovi kolege i prijatelji, odavno se očekivala:

'Pričamo svaki dan, ali nije bio nervozan, to je ipak čovjek koji ima iskustva životnog tako da niej problem. Bio je smiren i ovo je jedan lijep događaj za sve nas', rekao je Mario Kelentrić.

Saračević je ulogu kuma povjerio još jednom zlatnom reprezentativcu Božidaru Joviću. Svadbeno slavlje se nastavilo u poznatom zagrebačkom hotelu. Božidar Jović, kaže, govor nije pripremio, jer to Zlatko nije želio, no ne sumnja u to da će ga ipak održati.

'Pa to je dugogodišnji moj prijatelj, poželio bi mu sve najbolje u braku, i mislim da je sretan, i zadovoljan i da će mu biti lijepo', dodao je.

Davno su zajedno osvajali zlata, a i danas su svi ostali vjerni rukometu. Ipak, jače od svega je njihovo prijateljstvo, pa su nekadašnji suigrači Zlatku poželjeli sve najljepše što se poželjeti može:

'Što se može poželjet, da ima puno zdravlja i sreće u braku, da imaju lijep brak, to im svi želimo u klubu i mi kao prijatelji koji smo došli danas na njegovu svadbu', kaže.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene