Vatreni doček u Livnu

Bulić, Zečić, Jole, svi se slažu: ''Zlatko Dalić ujedinio je Hrvate, zaslužio je ovakav uspjeh''

Zlatko Dalić govori o dočeku u Livnu (Foto: Dnevnik.hr) Zlatko Dalić govori o dočeku u Livnu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić govori o dočeku u Livnu (Foto: Dnevnik.hr) Zlatko Dalić na dočeku u Livnu (Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Zlatko Dalić stigao na doček u Livno (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Dalic Livno (Foto: Dnevnik.hr) Dalic Livno (Foto: Dnevnik.hr) Dalic Livno (Foto: Dnevnik.hr) +0 Dalic Livno (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Na dočeku Zlatka Dalića koji će se pamtiti cijeli život nastupila su brojna poznata imena, mahom izbornikovi prijatelji. Publika je uživala uz pjesme Mate Bulića, Jole, Dražena Zečića, Thompsona i mnogih drugih.

Veličanstven doček hrvatskom izborniku pripremilo je njegovo rodno Livno. Više od 50 tisuća ljudi skandiralo je Zlatku Daliću na gradskom stadionu. Livno je ponosno na svog Zlatka, a on se ponosi svojim krajem:

Pogledaj i ovo Sestra i tajnica Ćire Blaževića zapalila svijeću Sestra pokojnog Ćire posjetila je bratov grob na godišnjicu njegove smrti u društvu još jedne žene koja mu je bila bliska

"Zaista hvala svima na organizaciji, svima koji su ovo organizirali, hvala glazbenicima koji su došli ovdje, bili dio ove predstave i hvala svim ljudima koji su došli iz cijele BiH i Hrvatske da budu dio ovoga. Ovo je nešto veličanstveno, prekrasno i čovjek mora biti ponosan na ovo, ja sam zaista ponosan i hvala mome Livnu na ovome", kazao je Zlatko Dalić.

"U Hrvatskoj se dogodilo nešto što se ranije nije nikada dogodilo - Zlatko Dalić je ujedinio Hrvate, a nama koji smo na odlasku i bili pomalo skeptični što će biti sa Hrvatskom on je sa milijunskim dočekom demantirao sve pesimiste", kazao je Miroslav Ćiro Blažević.



I u Livnu se pjevala neslužbena himna Vatrenih. S Markom Perkovićem Thompsonom na pozornici ju je iz svega glasa zapjevao i Dalić.

"Puno mi znači njegov uspjeh, kako ne.
Svi ga dijelimo i oni koji ga znamo i oni koji ga ne znamo. On je pokazao jednu čvrstinu, jednu disciplinu jedan rad, red. Donio je veliki rezultat hrvatskom narodu i on ga i rado dijeli sa svojim narodom'', govori Thompson.

"On je dobar čovjek, ponizan i radi promjene, svi se tome nadamo i ujedinio je napokon ponovno Hrvate", emotivan je bio Dražen Zečić.

 

Unatoč činjenici da od kako se vratio iz Rusije nije imao dan odmora Dalić poručuje da se nije umorio.

"Kad vidim ove ljude oko mene ovakvo zajedništvo, ovakvu ljubav, nisam umoran i mogu biti još 100 dana ovako", priznaje Dalić.

Što je još rekao Dalić i njegovi gosti, pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene