Godina je dobro počela!

Što su najluđe obožavateljice napravile zbog Ljubavnika i jesu li svi članovi benda romantici?

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Ljubavnici - 3 Photoshoot grupe Ljubavnici - 1 Photoshoot grupe Ljubavnici - 2 Grupa Ljubavnici - 2 Mario Regelja - 2 Mario Regelja - 1 Kristijan Slavić Borna Biondić +0 Stjepan Malkoč Galerija

Za najpopularnije Ljubavnike u Hrvatskoj godina je počela prilično dobro. Nominirani su za nagradu Cesarica, a u mjesecu ljubavi objavili su i novu ljubavnu pjesmu. O čemu govori njihova ''Suza ledena'' i još mnogo toga, Ljubavnici su otkrili ekipi IN magazina.

U mjesecu ljubavi Ljubavnici već tradicionalno publici daruju jednu baladu.

Pogledaj i ovo Ljubavnici - 3 Znaju kako pobijediti usamljenost Popularni Ljubavnici slave ljubav novim hitom ''Kupit ću ti cvijeće'' za koji su zaslužna čak tri hitmejkera!

''Evo nešto nježnije, romantičnije od nas, kako sam rekao, držim se obećanja da ćemo svake godine pred Valentinovo u mjesecu ljubavi pustiti nešto ovako nježno i romantično, pa evo ove godine je to ''Suza ledena'', govori Mario Regelja. 

Frontmen benda Mario glavni je krivac za njihove pjesme, pa tako i za ovu. A i ovog je puta udružio snage s Antonijom Šolom.

''Suza ledena'' je simbol, tako smo ju bar mi htjeli predstaviti, kao simbol onih manje lijepih stvari koje su opet normalne u životu, pogotovo u vezi muškarca i žene. Naravno, opet je naglasak na tome da ako je prava ljubav, da će ipak suze radosnice prevladati i da će ih biti puno više'', objašnjava. 

Videospot su snimali u gradskom kazalištu u Jastrebarskom i tako su još jednom pokazali da znaju kako doći do srca svoje publike, pogotovo ženskog dijela. Sa svakom novom pjesmom broj obožavateljica samo im raste.

''Ne bih nikoga izdvojio, ali sigurno je to svaki član benda ima popriličan broj obožavateljica'', kaže. 

A one su spremne i na iznenađenja za njih.

''Jedna mlada dama stvarno je planirala doći na ljetovanje u Hrvatsku iz Australije, baš u tom periodu kad smo mi svirali dolje na moru kad smo imali ljetnu turneju. Stvarno je istina da je dama došla iz Australije da upozna Ljubavnike'', pričaju. 

Osim što pjevaju o ljubavi, ovi su dečki i pravi romantici.

''Pa jesu, ne bi bili Ljubavnici, to je bio onaj prvi uvjet kad smo slagali bend. Naravno da je, osim što sviramo i poznati smo po takvim pjesmama, po tematici ljubavi, svatko od nas i romantik'', kaže Mario. 

No nisu samo po tome slični. Svi članovi benda jednoglasno će reći da im je najdraži nastup u karijeri onaj u Areni Varaždin, a gotovo jednoglasno za najdražu pjesmu benda izabrali su ''Još sam tvoj''. Zajedničke im pak nisu neugodne situacije koje su doživjeli na nastupima.

''Pad sa bubnjarske stolice, ali ne bih puno o tome, bilo je nezgodno'', kaže Kristian. 

''Kad smo puno svirali, a stvarno smo puno svirali, znalo mi se dogoditi da kad sam u nekom gradu, pozdravio bih ljude u nekom drugom gradu'', priznaje Mario. 

''Najveći blam mi je u Sloveniji kad sam se spotaknuo na bini i pao na leđa'', prisjetio se Borna. 

Dobro se sjećaju i svojih prvih simpatija, u to se možete uvjeriti u našem videu! 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene