Pomno su ih birale

Pogledajte vjenčanice poznatih Hrvatica: Koje su se zvijezde udale u raskošnoj krinolini, a koje u ljetnoj haljinici?

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija i Danijel Lugomer Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izabel i Mateo Kovačić Antonija i Marko Sandrić Franka Batelić i Vedran Ćorluka Severina i Igor Kojić Mia Ćurković i Andrej Kramarić Vjenčanje Maje Šuput (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Borna Filić) Galerija

Baš poput svih žena, i slavne Hrvatice za svoje vjenčanje pomno biraju kreacije u kojima će izreći sudbonosno da. Svila, čipka, saten, raskošni volani, dugački veo... vjenčanica mora biti savršena. Pogledajte za koje su se modele neke od poznatih dama odlučile za svoj posebni dan!

Na taj posebni dan dame žele izgledati poput princeza. Dok neke biraju raskošne kreacije koje oduzimaju dah, druge se vode mišlju manje je više. Pa bacimo oko na vjenčanice poznatih Hrvatica.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Najljepša sportašica lako bi odnijela i titulu najljepše mladenke. Antonija Mišura Sandrić svoju je vjenčanicu dala izraditi po vlastitim idejama. Ana Jelušić odlučila se za jednostavnu čipkastu golih leđa, a Iva Majoli zabljesnula je u svilenoj vjenčanici koju je krasio dugački veo. Sportašice očito dobro znaju što žele, a pjevačice još bolje.

Franka je blistala u raskošnoj vjenčanici dizajnerice Caroline Herere. Sudbonosno da golih je ramena izrekla i Maja Šuput. Njezinu je vjenčanicu kreirao Marko Grubnić, a Severininu potpisuje Matija Vuica. Seve nam je ekskluzivni uvid u slavlje dala u videospotu za pjesmu ''Kuma''.

''Kad je pjesma bila gotova, jedino što mi je palo na pamet bilo je to jer raditi spot ponovno, svadbu, to mi se ne da'', zaključila je jednom prilikom. 

A što biraju bolje polovice poznatih sportaša?

Čilićeva supruga Kristina odlučila se za kreaciju Caroline Castigliano, dizajnerice luksuznih vjenčanica iz Velike Britanije. Supruga Ivice Kostelića Elin nosila je jednostavnu bijelu, a Andreja Kramarića Mia kratku dekoltiranu. Modrićeva supruga Vanja nosila je vjenčanicu boje šampanjca, a prikladnu varijantu za vjenčanje na brodu imala je Viktorija Rađa.

''Nitko nije znao da se mi idemo vjenčati, njemu smo na pola kanala rekli: 'E, znaš gdje idemo? Idemo u Korčulu oženiti se!' I tamo smo to napravili, isplovili smo iz luke, onda smo nazvali pred izlazak pred oltar, na provu, nakon uzimam i svega svi smo sletjeli u more. Genijalno, baš drukčije vjenčanje'', prisjetila se jednom prilikom Viktorija. 

Izabel Kovačić izgledala je kao milijun dolara u vjenčanici talijanskog dizajnera Antonija Rive, a Ivana Vida očarala je uskom vjenčanicom sirena-kroja i dugim velom. Raskošna vjenčanica nije mogla sakriti emocije Simone Mijoković.

Bojana Gregorić Vejzović bila je u prljavo bijeloj čipkastoj, a njezinoj kolegici glumici Ines Bojanić uz osmijeh je odlično pristajala bijela ljetna haljinica. Poput princeze iz bajke izgledala je manekenka Nikolina Minovska, kasnije se presvukla u drugu vjenčanicu, koju je kreirao Juraj Zigman.

''Drago mi je što je pratio moju romantičnu stranu, a opet je zadržao tu svoju prepoznatljivost i dozu ženstvenosti bih rekla'', zaključila je Nikolina. 

Tia Mamić blistala je u spektakularnoj vjenčanici dostojnoj kraljevskih dvora, baš poput Ive Šarić i i Ljupke Gojić Mikić. Vjenčanicu od satena, kristalne čipke i perli Lucija Lugomer upotpunila je tradicionalnim dubrovačkim naušnicama.

Jer ipak su taj osjećaj sreće, pokoja suza radosnica i vjenčanica ono što će svaka mladenka pamtiti do kraja života.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 1 Celebrity Severina poslije 17 godina progovorila o skandalu koji se i danas spominje: "Šest mjeseci nisam izašla iz kuće"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene