Zvjezdani status

Upoznajte najpoznatiju hrvatsku svinju: Ima svoj stan, posjećuje restorane i vozi se tramvajem!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Svinja Elf - 2 Svinja Elf - 1 Svinja Elf - 3 Svinja Elf - 2 Miro Čabraja +0 Svinja Elf - 1 Galerija

Hrvatska ima još jednu veliku zvijezdu TikToka. No ne ljudsku, već životinjsku. Svinjica Elf glavna je internetska, ali i atrakcija uživo. Jedina je hrvatska svinja koja se može pohvaliti i svojim stanom. S njezinim vlasnikom, glumcem Mirom Čabrajom, možete je sresti u tramvaju, restoranu, slastičarnici ili pak trgovačkom centru.

Proljetno sunce mnoge je izmamilo u šetnju središtem Zagreba. Svoje papke u društvu vlasnika, glumca Mire Čabraje, Zrinjevcem je odlučila prošetati i jedna svinja. Iako ima samo devet mjeseci, Elf već uživa pravi zvjezdani status.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

"Elf je zapravo glumica s obzirom na to da već dobrih šest mjeseci sa mnom snima videe za TikTok i da smo, ja sam na 100 tisuća na TikToku, a ona je na 10 tisuća. Mislim da je to i djeci, ali mladima, vidjeli ste sad i po reakcijama i starijima, dosta zanimljivo'', govori. 

Iako je rođena na selu, Elf se brzo priviknula na život u metropoli. Valjanje u blatu zamijenila je valjanjem u mirišljavoj kupki. Nisu joj strani ni tretmani masaže.

Dok druge pripadnice njezine vrste žive u svinjcu, Elf se može pohvaliti vlastitim stanom, u kojem je donedavno boravila.

"Mi smo to sve zbog Tik Toka preuredili njoj. Ispod mog velikog radnog stola bio je mali krevet, mala kuhinja, sve mini, mini. To se njoj jako sviđalo, jela je u toj kuhinji i spavala u svojem krevetiću, igrala se u svom kutku za igranje'', priča glumac. 

No dok je njezin vlasnik bio u Dubaiju, nestašna Elf odlučila je poigrati se i izvan svojeg kutka za igranje.

Ako ste pomislili da svinjama nije mjesto u restoranu, u gadnoj ste zabludi. Elf onamo redovito zalazi. Omastiti svoj svinjski brk zna i u slastičarnici.

''U restoranu joj konobari uglavnom donesu vodicu kao i za sve ostale životinje. Elf ne papa meso, samo povrće, i onda dobije svoju porciju povrća i to smlati baš kao prava svinja'', kaže glumac. 

Nemojte se iznenaditi i ako u tramvaju pokraj vas sjedne ova svinjica.

''Ta vožnja u tramvaju ZET-a mislim da ima 50 tisuća pregleda na njezinu profilu'', govori glumac. 

Miru i Elf možete sresti i u trgovačkom centru. No ondje Elf ipak zna napraviti pravi svinjac.

Ovaj 27-godišnji akademski glumac, kojeg gledatelji serije "Na granici" pamte kao policajca Voju, živi svoje snove. Vlasnik je privatnog kazališta, glumi i režira na čak dva kontinenta, a lijepo zarađuje i snimajući videouratke za TikTok. Uskoro namjerava objaviti i knjigu.

No ni to nije sve. Miro i Elf odlučili su i primiti se mikrofona...

"Elf i ja pripremamo pjesmu, ne ulazim u branšu pjevača nikako, ali mislim da imamo jako puno materijala, a s obzirom na to da je Elf dosta popularna, onda želimo tu poveznicu Elf i mene. Mislim da će to biti dosta komično, ali zabavno i simpatično u krajnju ruku", objašnjava. 

Ne sumnjamo da će karijera najpoznatije hrvatske svinje i u budućnosti imati samo uzlaznu putanju. Hrk-hrk!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene