Bliži se finale!

Borba talenata nikad nije bila neizvjesnija, odabrana su tri nova finalista: ''Za novi trik treba mi godina dana, nemam toliko vremena!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent: Tetiana Kundyk Supertalent: Fabijan Kovačević Supertalent: Lucija Saračević Tetiana Kundyk - 8 Tetiana Kundyk - 12 Tetiana Kundyk - 8 Tetiana Kundyk - 7 Tetiana Kundyk - 5 Tetiana Kundyk - 1 Tetiana Kundyk - 2 +14 Fabijan Kovačević - 3 Galerija

U trećoj polufinalnoj emisiji showa Supertalent odabrana su tri nova finalista - Tetiana Kundyk, Lucija Šarčević i Fabijan Kovačević.

Sinoć je žiri odabrao nova tri finalista - Tetiana Kundyk, Lucija Šarčević i Fabijan Kovačević. 

Pogledaj i ovo Lucija Šarčević - 4 Janko ju je posebno nahvalio! Boginja glazbe njoj zvuči malo previše, a izrazila je želju da popije kavu s Gibonnijem: ''Moramo se dogovoriti oko pjesme''

Njezina gipkost, ali i umjetničke vratolomije na žici, ponovno su osvojile žiri. Bilmanov zlatni gumb - Tetiana Kundyk ide u finale!

''Tako izgleda! Jako sam sretna što sam u finalu i u isto vrijeme pod stresom jer moram pripremiti novu točku koja mora biti još impresivnija. Za pripremu novog trika treba mi jedna godina, a toliko vremena nemam'', priča Tetiana. 

Božanstvenim glasom i izvedbom Gibonnijeva Libra, svirajući na klaviru, Lucija Šarčević još jednom je osvojila žiri

''Osjećaji su predivni, očekivanja su bila dosta mala jer je konkurencija ogromna, i sve je prošlo predivno i vanserijski'', priča Lucija.

Isto je pošlo za rukom i malenom slavonskom loli – Fabijanu Kovačeviću. 

''Pa bio sam, nisam si mogo još u glavi složiti da sam prošo, bilo je fantastično, nisam očekivao uopće'', govori Fabijan. 

No uspije li mu osvojiti i žiri, ali i gledatelje u finalu, te mu pripadne i pobjednička novčana nagrada, Fabijan je već skovao planove:

''Kupit ću si, inače volim konje pa ću novce šparati i za konje i da ih održavam. Kad budem polagao onda ću si platiti, a nešto ću i potrošiti. Do vozačkog imam još sedam 7 godina, ovaj 6 godina, 6'', priča Fabijan. 

''Što se tiče te novčane nagrade uglavnom za daljnje školovanje'', Lucijini su planovi u slučaju pobjede. 

Unatoč adresi u Velikoj Britaniji, Tetiana humanitarno djeluje u rodnoj Ukrajni:

''Jedan dio osvojenog novca bih podijelila sa siromašnima. Mislim da bi to bilo dobro napraviti. A ostatak… Ne znam, investirati i napokon imati kuću. Kao što znate, mi cirkuski umjetnici živimo u kućama na kotače'', priča Tetiana. 

Iako su im Frano i Igor stisnuli zlatni gumb, trio Šubarić nije dospio u finale. No pokazali su nam kako poznati hitovi zvuče na klaviru, svirani šesteroručno. Leteći duo - Lara i Greta impresionirale su opasnom akrobacijskom točkom u zraku. 

Plesna skupina Seven na pozornicu je donijela plesnu priču inspiriranu glazbom i životom Britney Spears. U Indiju nas je svojim plesom ponovno nakratko odvela Antonija Čelan Karuza. Šćepan Stojanović razdrmao je studio Supertalenta maestralnom izvedbom na harmonici. 

Jakov Jozinović rasplesao je sve izvedbom pjesme Proud Mary. Isto su učinili i slovenci Polkaholiki.

Još jedna polufinalna emisija je pred nama! Još samo tri mjesta slobodna su u finalu! I velika završnica Supertalenta se bliži! Samo na NOVOJ TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 9 Petar Grašo - 8 Petar Grašo - 7 Petar Grašo - 6 +8 Petar Grašo - 5 Clubzone Petar Grašo ima slatko iznenađenje za sve: "Dali smo si vremena, nisam htio izgubiti tu emociju koja se desila''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene