Sasvim osobno

Nogometaš progovorio o svojoj vezi: 'Teško se takva cura sad može naći'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nadimak bezobrazna ljevica najbolje opisuje 24-godišnjeg Tonćija Kukoča.

Splićanin Tonći Kukoč, 24-godišnji lijevi bek CSKA Sofije dao je ekskluzivni intervju u kojem je bez dlake na jeziku otkrio zašto je proteklih dana ponovno bocnuo HNS, što je poručio izborniku Niki Kovaču te kako je dobio nadimak ''bezobrazni''. Progovorio je i o svojoj šestogodišnjoj vezi s djevojkom Katarinom.

Nadimak bezobrazna ljevica najbolje opisuje 24-godišnjeg Tonćija Kukoča. Čim ovaj kontroverzni nogometaš progovori, eto najčitanije vijesti.

''Većinom svi koji pričaju samo bacaju bombone iz usta, ja kažem onako kako je i sad hoće li biti skandal ili ne, mene ne zanima, ja govorim istinu i svakog čovjeka mogu pogledat u oči', kaže Tonći.

Lijevi bek britkog jezika podignuo je prašinu i na kultnom malonogometnom turniru 'Četiri kafića' na kojem je proglašen najboljim igračem i strijelcem. U polufinalnom dvoboju je skinuo dres te pokazao majicu s prekriženim grbom HNS-a, natpisom Mafia i porukom: "Gotovo je gotovo". Time je zapalio splitsku publiku.

''Ta poruka je bila podrška za Torcidu, kao što svi znaju ja sam sa Skalica i tu ima i najveći dio Torcide i obećao sam da ću im dat podršku i to sam i napravio.', objašnjava.

Temperamentni Splićanin je ipak uvjeren u to da će ga izbornik Niko Kovač kad-tad pozvati.
Svojim neskrivenim PR talentom, Kukoč je opako zadužio sportske novinare.

I Toni Kukoč upoznao Kim Jong-una!

'Ako neću ja vjerovat u sebe, tko će vjerovat, ja vjerujem u sebe, pišem tako kako je, pišem da sam kvalitetan, pišem bezobrazno i vjerojatno to diže buru i dizat će vjerojatno još mnogo puta', kaže.

Tonći trenutačno igra nogomet karijere u CSKA Sofiji, i navodno je vrlo blizu transferu u kijevski Dinamo.

'Dite Hajduka', koje za sebe tvrdi da je najbolji lijevi bek, otkrio nam je i kako je dobio nadimak, bezobrazni.

'To je krenulo jer sam vidio da na kopačkama svi stavljaju ili ime sina, kćeri, obitelji, djevojke... Meni je to bilo sve jednostavno, ja sam tražio nešto što će mene opisivat, ja sam to stavio na kopačke i tako je krenulo sve, od toga dana', kaže Tonći.

Najveća potpora mu je njegova djevojka, vršnjakinja Katarina, s kojom je u vezi 6 godina, a koja ga je, kaže, osvojila jednostavnošću.

'Prava cura. Vjerojatno da nema nje, bilo bi mi mnogo teže, Kad su bila jako teška vremena, ona je bila uz mene, to se ne može zaboravit. Teško se takva cura sad može naći', ponosno kaže Tonći.
Cijeli intervju pogledajte u prilogu in Magazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene