Odmor u Hrvatskoj

Kćeri milijardera koji u 90. čeka dijete iznenadile prodavačice na dubrovačkoj tržnici, evo što su kupile

Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 9 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 10 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 8 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 5 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 6 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 2 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 7 +0 Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 1 Galerija

Sestre Tamara i Petra Ecclestone sa svojim obiteljima odmaraju se na Jadranu. Svoju jahtu napustile su kako bi prošetale Stradunom i posjetile tržnicu. Otkrivamo što su kupile i tko se tomu najviše razveselio.

Sestre Tamara i Petra Ecclestone sa svojim obiteljima odmaraju se na Jadranu. Svoju jahtu napustile su kako bi se prošetale Stradunom i posjetile tržnicu. Otkrivamo što su kupile i tko se tome najviše obradovao.

U odjeći kojoj se nimalo nisu isticale, bogate nasljednice Petra i Tamara Ecclestone sa svojim obiteljima krenule su u šetnju Stradunom. Pridružila im se i dadilja koja je pazila na dječicu. Inače poznato je kako su obje sestre jako posvećene svojoj djeci. Osobito Tamara koja se ne odvaja od svoje mezimice Sophie.

"Postigla sam dobru ravnotežu. Sve je moguće kada želite, posvećena sam kćeri ali i poslu. Mama mi pomaže, dobro je", izjavila je jednom prilikom Tamara.

Pogledaj i ovo Maja Šabić Mala nezgodica! Izvršni producent MasterChefa otkrio po čemu pamti njegovu pobjednicu Maju Šabić: "Ono što je tad izrekla mi nismo mogli nikako stavit na TV"

Kako Dubrovnik često posjećuju poznata im je svaka ulica. Osim što su obilazili znamenitosti, zaustavili su se i na tržnici. Dobro raspoložene i opuštene sestre tu su kupile trešnje za djecu što je obradovalo najmlađe. Inače i njihov otac Bernie poznat je po tome što rado posjećuje hrvatske tržnice. Na njima provede i po cijelo jutro pričajući s prodavačima i pokazujući prijateljima lokalne običaje.

"Sve je drugačije, sve ima svoj šarm. Zato je i toliko lijepo, drugačije je od drugih mjesta, šarmantno je", zaključio je Bernie.

Sa svojom jahtom društvo se otisnulo prema sjeveru, a čini se da je iduća stanica prelijepi Pelješac.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Love (Foto: Profimedia) Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Courtney Love (Foto: Profimedia) Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) +3 Courtney Love (Foto: AFP) Celebrity Ma je li moguće da je to ona? Više ne nalikuje na sebe, a utjehu traži u 24 godine mlađem dečku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene