Svjetski dan televizije

Marija Miholjek otkriva što ju je privuklo ovom pozivu: ''Imamo osjećaj velike odgovornosti prema gledateljima!''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marija Miholjek - 3 In Magazin: Marija Miholjek - 2 In Magazin: Marija Miholjek - 1 In Magazin: Svjetski dan televizije - 4 In Magazin: Svjetski dan televizije - 3 In Magazin: Svjetski dan televizije - 2 +0 In Magazin: Svjetski dan televizije - 1 Galerija

Jučer je obilježen Svjetski dan televizije. Tim povodom ekipa In magazina razgovorala je s dobro znanim licem s malih ekrana, našom Marijom Miholjek. Ova urednica i voditeljica otkrila je što ju je privuklo ovom pozivu te kako gleda na ubrzane promjene koje su nezaobilazan dio televizijskog svijeta.

Televizija za Mariju Miholjek nije samo poziv, već i velika ljubav. To je svijet pun emocija, ali i uzajamnog poštovanja. Pun predanog rada i stalne želje kako biti još bolji. U sve ovo uvjerila se u ovih 16 godina, otkad je prepoznatljivo televizijskom lice Nove TV kojem gledatelji vjeruju.

Pogledaj i ovo Ekipa Dnevnika Nove TV dame su blistale Pogledajte kako to izgleda kada se omiljeni voditelji Dnevnika Nove TV malo opuste, imali su jako dobar razlog za slavlje!

''Moj kolega Petar Pereža i ja zajedno smo iz ovog studija vodili prvi Dnevnik. Petar je zgodno rekao kako je imao osjećaj za onaj ulazni kadar kad se kamere razdvajaju da će nas udariti kamion, danas nemam taj osjećaj, ali imamo osjećaj velike odgovornosti prema gledateljima'', priča Marija. 

I baš je odgovornost svojevrstan kompas u televizijskom poslu. U doba kada su lažne vijesti zauzele dio medijskog prostora i svakodnevice, još više do izražaja dolazi nužnost provjerenih i vjerodostojnih informacija. Od svoje pojave televizija se temeljito mijenjala. Danas predstavlja potpuni vizualni doživljaj.

''Kad smo kod promjena, bila sam kod svoje mame u Đakovu i našla kutiju koja je bila puna video kazeta. Tamo su moji prvi prilozi, ona to kao svaka mama vrijedno čuva. Osjećala sam se kao da sam ušla u neki muzej'', kaže. 

Na to kako se televizija mijenjala, podsjeća i 25. obljetnica Svjetskog dana ovog medija. Svakog 21. studenog na inicijativu Ujedinjenih naroda slavi se njezina moć. Televizija je danas dostupna svima, na svakom je koraku. Mjerljiva je, povezana i personalizirana. 

U vremenu pandemije, televizija je postala još jača spona među ljudima te je postalo još jasnije kako se mora neprestano mijenjati kako bi zadovoljila potrebe gledatelja. Zato s nestrpljenjem čekamo što će nam donijeti idućih 25 godina.

''Televizija su za mene naši gledatelji koji nas svaku večer puštaju u domove i doista je privilegij dijeltii svakodnevicu s njima. Također to su naši sugovornici koji stanu pred kameru, nije to lako i često su oni pokretači promjena u društvu i zato hvala im na tome'', kaže Marija.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Getty) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) +6 Kate Upton (Foto: Instagram) Celebrity Zamjeraju mu jer je oženio jednu od najseksi žena svijeta, a ona je u njega još zaljubljena kao i prvog dana!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) Christina Aguilera (Foto: AFP) +9 Christina Aguilera (Foto: AFP) Celebrity Veliki povratak pjevačke zvijezde ostao u sjeni njezina vidno drugačijeg izgleda, svi se pitaju što joj se dogodilo s licem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene