Carpe diem!

Najneočekivanija glazbena suradnja godine, Sanja Doležal udružila je snage s Hladnim pivom: "To me vratilo u davnu prošlost"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Spot za pjesmu Sanja Doležal i Hladnog piva - 1 Spot za pjesmu Sanja Doležal i Hladnog piva - 2 Sanja Doležal i Mile Kekin - 2 Sanja Doležal i Mile Kekin - 1 Sanja Doležal i Hladno pivo Mile Kekin - 1 Mile Kekin - 3 Mile i Ivana Kekin - 4 Mile Kekin sa suprugom (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Sanja Doležal i Mile Kekin - 2 +0 Sanja Doležal i Mile Kekin - 1 Galerija

Kako Hladno pivo djeluje na Sanju Doležal? Prvo počne vrištati, a nešto kasnije maše kosom poput najstrastvenije rockerice. No ne brinite se. Ovakav utjecaj na Sanju nema hladno piće od hmelja, već istoimeni punk-rock band, a najneočekivanija glazbena suradnja godine urodila je hitom "Carpe Diem".

Sanja Doležal televizijski eter zamijenila je radijskim. Iz pop princeze transformirala se u ljutitu rockericu. I to sve zbog Hladnog piva. Najneočekivanija suradnja godine urodila je hitom "Carpe Diem".

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

"Sanja je godinama sanjala da radi sa Hladnim pivom i kako se često snovi znaju ostvariti , tako sam ju ja jedan dan nazvao i ona je naravno oduševljeno kriknula i rekla : Može, a nije ni čula pjesmu", otkrio je frontmen Hladnog piva Mile Kekin.

"Doslovno sam sam oduševila, ali on je rekao, čekaj, čekaj, nisam ti poslao pjesmu, ja sam rekla ne moraš", izjavila je Sanja.

"Ova pjesma, suradnja me vratila u davnu, pradavnu prošlost. Ta žestina, na tu pjemsu ne možeš ostati miran, moraš zaplesati. S obziorm da je Mile svoje šiške za ovu potrebu odrezao, skratio, onda sam si ja dala oduška da malo zalamaćem s kosom", priznala je Sanja.

Refren pjesme koji je mnoge oduševio nudi ironično riješenje kako prebroditi radni tjedan i stići do toliko željenog vikenda.

"Meni se svidjelo, jako puno ljudi koje poznam zaista ima tu rečenicu, opet ponedjeljak, već u nedjelju. Subota je ok, u nedjelju ti je već slabo jer je poslije ponedjeljak", zaključila je.

Kekinovi stihovi nikad nisu banalni pa je i ovog puta otišao korak dalje, kritizirajući stalni pritisak da se pod svaku cijenu bude pozitivan.

"Mislim da je pjesma kritika tog feel good imperativa koji nam se nameće. I Sanja je rekla, to se odnosi i na društvene mreže gdje smo svi puno sretniji, vitkiji i ljepši nego u stvarnom životu", pojasnio je Mile.

Kako ništa u životu nije slučajno, slučajnost nije ni što je ovu, kako je Kekin opisuje, "glazbeno-vizualnu nakazu nakon koje se teško ponovno uozbiljiti" režirao Mario Kovač.

"Kad smo se našli na snimanju on je pokazao svoju tetovažu koju fura već deceniju, preko cijele ruke pise carpe diem, tako da baš nas je nekako nebo spojilo. To je bilo jedno od onih snimanje za koje mi je bilo žao da je završilo", priznao je Mile.

Hladno pivo, na radost brojnih obožavatelja, nakon godinu i pol stanke, zasviralo je i uživo. Nakon odličnog koncerta u Šibeniku, slijede Osijek, Dubrovnik, Pula. A nas ne bi iznenadilo da se dečkima na pozornici pridruži i Sanja.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene