u fokusu

Samozatajna supruga rukometaša: Novi korak u životu Ive Goluže

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Došlo je vrijeme za Ivu Golužu!

Poznati rukometaš Slavko Goluža, nerijetko je u intervjuima na pitanje o obitelji odgovarao 'sportski uspjesi dođu i prođu, no obitelj je početak i kraj svega'. Sin Ivan i supruga Iva uvijek su na svim važnim događajima uz njega, ali nikada dovoljno blizu kamera. No, ne više. Iva Goluža započela je novi biznis.

Pogledaj i ovo Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Preslatko! Ostao zatečen u krevetu: Jedna od najljepših žena na svijetu suprugu pripremila neodoljivo iznenađenje

Lijepa i poduzetna: Supruga rukometaša bacila se u biznis

'Nisam bježala od medija, ali radila sam svoj posao, imala sam svoje obaveze, svoj život. Ja jesam Slavkova supruga, ali to je njegova karijera, ja sam naravno potpora koliko god to mogu biti', kaže Iva koja se okušala u novom biznisu. Kreirala je te osmislila jastučiće i prostirke za psiće, kao ukras svakog doma i ponosnog vlasnika psa. A za sve je kriv četveronožni ljubimac obitelji Goluža – Bak. Supruga rukometaša tako je svoju dugogodišnju ideju ovih je dana provela u djelo.

Bak, naravno, prvi testira sve zamisli svoje vlasnice. Ipak je on samozatajni čuvar kuće, dok Slavko, zbog obveza u reperezentaciji, izbiva iz kuće. I jedini koji s njom ostaje kod kuće kada muški dio obitelji odlazi na treninge. Geni su, kaže Iva, zaista geni. Ivan je već sa 6 godina odlučio krenuti tatinim stopama.

Što vam je Iva još otkrila pogledajte u intervjuu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene