Svjetsko prvenstvo

VIDEO Reprezentativac Srbije o Brazilu: 'Mislim da Hrvatska ima šanse!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Reprezentativac Srbije otkrio je svoju prognozu utakmice Hrvatska - Brazil.

Jednog smo reprezentativca Srbije upitali za prognozu utakmice Hrvatske - Brazil. Riječ je o Nemanji Matiću koji igra za Chelsea. Zanimljivo je kako ga je prestižni londonski klub prodao portugalskoj Benfici za 3 milijuna funti, a onda ga je Mourinho pošto - poto želio natrag u momčadi otkupivši ga za čak 19 milljuna funti više !

Pogledaj i ovo showbuzz Brazilska bomba Tko je Neymarova djevojka? Upoznajte 18-godišnju ljepoticu

U Londonu je 25 godišnji veznjak našoj novinarki otkrio kako ocjenjuje našu reprezentaciju, tko je njegov najveći kritičar te kako se osjećao kad ga je veliki Mourinho poželio u prvom timu. 

Bradavice Nives Celzijus u prvome planu!
 
Na pitanje da komentira skorašnju utakmicu Hrvatsku  - Brazil , Matić odgovara: 'Naravno, Brazil je favorit, ali mislim da će biti jako zanimljiva utakmica . Mislim da Hrvatska ima šanse! Brazil će biti pod velikim pritiskom, jer igraju kod kuće, i svi očekuju od njih da pobijede svaku utakmicu. Svi znamo da Hrvatska ima dobru reprezentaciju, ima kvalitetne pojedince. Svatko u nogometu ima priliku da pobijedi, pogotovo kad imate reprezentaciju kao što je Hrvatska.'
 
Prvotimac londonskog kluba Chelsea kad ima slobodnog vremena, što je kaže rijetko, najradije to vrijeme provodi kući s obitelji. Njegov najveći kritičar je bio otac, ali sada tu uloga objašnjava preuzima Mourinho koji se i založio da se Nemanja vrati u Chelsea.

'Kada sam čuo da je Mourinho izrazio želju da se vratim u Chelsea, da budem iskren, nisam razmišljao ni minute o tome da ponovo zaigram za taj klub', otkrio je.

O popularnosti koju dobiješ kad igraš za tako veliki klub, Nemanja kaže: 'Kada igraš za Chelsea, naravno da ste uvijek u centru pažnje. Premierliga se gleda u cijelom svijetu. Svaki igrač Premierlige mora se znati nositi s tom pažnjom medija.'

Što je još Nemanja otkrio, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene