Svi po sličnom obrascu

Prokletstvo Vatrenih! Ćirinim sinovima brakovi redom propali

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Čini se kako je slava Ćirinim sinovima, generaciji 98., uzrokovala bračne krahove. Koja su 4 braka preživjela, tko se ponovno oženio, a tko nastavlja listu razvoda?

Nakon osvajanja bronce na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj, karijera Vatrenih krenula je uzlaznom putanjom, no njihov je privatni život krenuo silaznom. Čini se kako je slava Ćirinim sinovima, generaciji 98., uzrokovala bračne krahove. Koja su 4 braka preživjela, tko se ponovno oženio, a tko nastavlja listu razvoda?

Pogledaj i ovo showbuzz Kod njih je baš veselo Slavni vlasnici velikih obitelji! Tko su Hrvati sa ogromnim obiteljima?

Od prve postave vatrenih 11, samo su 4 preživjela, izuzmemo li Šukera, koji nikada nije rekao da. Lavinu razvoda davnih su dana pokrenuli Mario Stanić i Alen Bokšić.

Nakon prvog razvoda, Mariju Staniću se dogodila ljubav na prvi pogled te je sad u sretnom braku s bivšom rukometašicom Draganom, s kojom ima dvoje djece. Nakon njih ubrzo su uslijedili i ostali bračni autogolovi. Slaven Bilić se u svojoj 38. godini rastao od supruge Adrijane te je sreću pronašao sa znatno mlađom, tada studenticom Ivanom Đeldum s kojom danas ima dvoje djece.

Teško je ne zapitati se koliko je kriza srednjih godina utjecala na vatrene nogometaše jer istim je putem krenuo i Igor Štimac, koji se nakon 20 godina braka razveo od supruge Suzane te ubrzo dobio dijete s 14 godina mlađom manekenkom Lanom Bucat, s kojom je nedavno dobio drugo dijete.

Najtiši razvod odradili su Milana i Goran Vlaović. Iza sebe su ostavili 18 godina braka, odgojili troje divne djece i po medijima nikada nisu iznosili prljavo rublje. Cvitanovići su također priču završili u miru, iako su ih pratili brojni tračevi o bračnoj nevjeri. Isti su mirni recept primijenili Dražen Ladić i bivša supruga Spomenka. Imaju dvoje djece, a šuška se kako su ove godine bili zajedno na ljetovanju.

Čini se kako je u pripremi još jedan crveni karton. Kuloari su sve glasniji da je došao kraj braka Aljoše Asanovića. Još uvijek bračni par navodno više ne živi na istoj adresi, a razlog tomu su nepomirljive razlike.

Jedini koji se zasad još uvijek drže zavjeta "dok nas smrt ne rastavi" su Robert Jarni, Robert Prosinečki, Zvonimir Boban i Dario Šimić. O svojim brakovima rijetko govore i pokušavaju živjeti mirnim životom, daleko od očiju javnosti. Kako su oni zadržali ljubavnu sreću, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene