Požuri s prijavom!

Nakon tri vrlo uspješne sezone, Zadovoljna akademija je spremna za nove učenice: "Ulog te dobitak i ovaj su put isti"

Zadovoljna akademija - 4 Zadovoljna akademija - 4 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zadovoljna akademija - 1 Zadovoljna akademija - 2 Zadovoljna akademija - 3 Zadovoljna akademija +0 Zadovoljna akademija - 4 Galerija

Nakon tri vrlo uspješne sezone, Zadovoljna akademija je spremna za nove polaznice. Ulog te dobitak i ovog su puta isti. Treba uložiti nešto vremena i volje kako bi se stekla nova znanja koja mogu promijeniti nečije poslovanje, ali i život. Dosad je ovaj jedinstveni projekt portala Zadovoljna.hr osigurao edukaciju za čak 58 žena. Neke od njih moći ćete upoznati kroz sljedeću priču. A palac gore ovakvom vidu obrazovanja dale su i brojne poznate Hrvatice koje su nam otkrile što za njih predstavlja ženska moć.

I znanstvenici su potvrdili. Žene su jači spol. Tajna navodno leži u dodatnom x kromosomu, no ako se izuzme znanost, dokaza ženske moći je pregršt.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Leži u ženskoj mudrosti, ženskoj ljepoti, energiji. U njoj samoj. Koliko ona sebe vidi snažnom i zna se isprezentirati. u dobroti i osmijehu", zaključile su Ksenija Pajić, Kristina Šalinović i Lucija Lugomer.

Uz sve nabrojeno, ženska snaga leži i u znanju.  Dobro to zna i poduzetnica Maja Ćuk koja se bavi cvjećarstvom, ali i organizacijom vjenčanja. Odlučila je unaprijediti posao, prihvatiti promjene i prijaviti se na Zadovoljnu akademiju. Osvojivši edukaciju iz digitalnog marketinga, njezin posao je procvjetao.

"Imamo sad tim i frizera i kozmetičara. Sve što je potrebno i catering. Spojili smo se i baš smo dobar tim. Naravno, i ta samopromocija preko facebooka i Instagrama, prekrasne slike pa ljudi više zamjećuju nego prije. ", otkrila nam je Maja.

U svemu ovome pomogla joj je i kolegica iz klupa Zadovoljne akademije. Vrlo je važno, kažu ove dame, da se žene drže zajedno i međusobno si budu podrška. Tako je Slavica pomogla Maji oko dizajna internetske stranice njezine tvrtke i webshopa.  

"Bez obzira bile one početnice u poslovnom putu ili su to žene s poslovnim iskustvom, Zadovoljna akademija nas je spojila i dan danas komuniciramo i dijelimo ideje", izjavila je Slavica.

No nije samo ovaj jedinstveni projekt portala Zadovoljna.hr promijenio živote ovih dviju ženu, već njih čak 58. Četvrta sezona pružit će edukaciju još 50 žena. Ovog puta znanje će se dijeliti kroz virtualne učionice. U suradnji s Alegbrom i njihovim edukativnim programom Digitalna garaža, virtualna Zadovoljna akademija omogućit će čitateljicama radionice i webinare na temu online poslovanja.

"Nikad nije kasno. Usavršavanje samog sebe, u kojem god području. Što god ti leži. To je najljepša stvar koju možeš napraviti za sebe", zaključila je Viktorija Đonlić Rađa.

Znanja i vještine vezane uz online alate pokazali su se iznimno važnim u nesigurnim vremenima. Dok se nisu educirale na ovom području, Slavici i Maji, kažu, nedostajalo je ono nešto. Sada im ono naučeno nitko ne može oduzeti te su postale još žustrije zagovornice cjeloživotnog obrazovanja. Svjesne kako žene mogu biti pokretači društva pozivaju sve željne promjene, da se odvaže i ispune prijavnicu na portalu zadovoljna.hr.

Prijave su otvorene do 17. lipnja.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 1 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 3 +0 Kelly Clarkson (Foto: Getty) - 4 Celebrity Presudila im karantena ili ona "sedma godina"? Šokirala viješću da se rastaje od supruga s kojim ima dvoje djece

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene