Važne osobe u životu

Poznati Hrvati ispričali kakve su bile njihove bake: ''Prva sjećanja, prvi mirisi vezani su za tu našu kuću, najljepše uspomene''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 2 Tony Cetinski +0 Sanja Doležal Galerija

Iduće priča posvećena je bakama. Njihova uloga u životu svakoga od nas itekako je važna. Poznati Hrvati otkrili su kakve su bile njihove bake i s koliko su pažnje pratile svaki korak svojih unuka.

"Žena koja me učila da zlo, zavist i ljubomora nikad ne bi smjeli biti u mom srcu. Puna ljubavi, pažnje za sve oko sebe. Uvijek mirna, strpljiva, staložena. Baka koja je uvijek bila tu za savjet i pouku o strpljivosti i ustrajanju", tim se riječima prije nekoliko dana od svoje bake Jele na društvenim mrežama oprostio Damir Kedžo i pokazao koliko je u njegovu životu važnu ulogu imala baka, odnosno "mamičica", kako ju je zvao.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Upravo ona bila mu je velika podrška tijekom karijere, a s posebnom pažnjom pratila je njegove nastupe u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' prije nekoliko godina.

Baka Anđa bila je jedna od najbitnijih figura i u životu Nede Ukraden.

''Prva sjećanja, prvi mirisi zaista su vezani za tu našu kuću u Glavini Donjoj kod Imotskog, za moju baku i to su, čini mi se, najljepše uspomene koje ja nosim'', rekla je Neda jednom prilikom. 

Najranije djetinjstvo, a kasnije i sve školske praznike ta popularna pjevačica provodila je upravo kod bake. Emotivni su bili njihovi rastanci, a kad je mala Neda postala velika zvijezda, svako njezino pojavljivanje na televiziji pratila je baka Anđa.

Baka je bila važna i u životu Tonyja Cetinskog. Njoj duguje i to što je danas vjera nešto bez čega ne može zamisliti život.

"Mene je kao bebu moja pokojna baka Talijanka, koja je bila jako katolički usmjerena osoba, u doba komunizma u Istri - nije smio nitko ni znati da se krstiš. Ona je mene negdje u 2 ujutro uzela potajno, dogovorila se sa svećenikom i odnijela me u crkvu skrivećki tamo u Istri'', ispričao je Tony.

Po receptima svojih baka Karmela Vukov Colić i danas kuha. Majke njezinih roditelja glavni su krivci za njezinu ljubav prema kuhanju.

Karmela je zbog baka zavoljela kuhanje, a još jednoj vrsnoj kuharici, Sanji Doležal baka je bila uzor.

''Moja je baka bila novinarka. I ja sam svoju prvu praksu odradila na Radiju Zagreb i svidio mi se taj posao, taj život i zapravo sam htjela biti novinarka'', govori Sanja. 

Od voljene bake prošle se godine oprostio i mladi pjevač Marko Kutlić.

"Moja dobrota i radost, moje svjetlo, moj osmijeh, moja druga majka. Mnogi su odrasli bez baka, a ti si uvijek bila tu'', napisao je tada u emotivnoj objavi na društvenim mrežama.

''Jako će mi faliti moja baka jer ona je bila moja druga majka. Ona je bila netko s kim sam dijelio sve svoje tajne i netko tko je bio uvijek uz mene, čak i onda kad nisam bio u pravu. Ona je bila moja najveća podrška u životu'', objasnio je. 

Lice bake slika je koja se ne zaboravlja, a ako postoji druga mama, to je onda baka.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasia \ Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) +6 Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Celebrity Njezine uređene i golišave fotke lajkaju milijuni, ali uživo je oni koji je prate sigurno ne bi prepoznali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene