Bila mu je najveća podrška

Posljednji pozdrav Zori Čipčić, baki pobjednika prve sezone Startaj Hrvatska: ''Da ti je samo znati...''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zora Čipčić - 1 Zora Čipčić - 2 Zora Čipčić - 3 Zora i Goran Čipčić Goran Čipčić i njegova baka Zora - 4 Goran Čipčić i njegova baka Zora - 3 Goran Čipčić i njegova baka Zora - 2 Goran Čipčić i njegova baka Zora - 1 Zora i Goran Čipčić Zora i Goran Čipčić +0 Goran Čipčić s babom Zorom Galerija

Zora Čipčić, baka poduzetnika Gorana, pobjednika prve sezone Startaj Hrvatska, čija je mast postala HIT proizvod 2020., preminula je u 85. godini. U emotivnoj objavi na društvenim mrežama od nje se oprostio unuk Goran, zahvaljujući kojem je i baka Zora ušla u srca mnogih gledatelja i korisnika njihove ''Zorine masti''. Ekipa In magazina prisjetila se razgovora s bakom iz Dugopolja koja je nesebično pomagala svakom tko bi joj se obratio.

''Da ti je samo znati kako će mi biti teško svako jutro bez ljubavi babina, kao i svaku večer laku noć dušo babina. Bila si najveća podrška u mojoj životnoj odluci, zato te molim da i dalje budeš, ali s nekog drugog i boljeg mjesta… Laku noć bako, voli te ljubav babina'', dirljivim se riječima Goran Čipčić oprostio od svoje bake Zore koja je preminula u 85-oj godini.

Pogledaj i ovo Startaj Hrvatska - 5 Startaj Hrvatska! Šlag na torti za kraj godine: Mesne delicije oduševile Hrvate i postale hit-proizvod 2023. godine!

Upravo je njezina mast, rađena prema recepturi koja se prenosila s koljena na koljeno, pobijedila u prvoj sezoni Startaj Hrvatska i postala Hit proizvod u 2020. godini. U tom je projektu Goran bio taj koji je predstavio svoju baku i cijelu priču koja se krije iza ''Zorine masti''.

"Pomaže ona za i hemeroide, pomaže ona i za ožiljke tko se nafriško maže, ali ja samo garantiram za opekline. Ne bi varala'', pričala je. 

Ovi Dugopoljci nesebično su pomagali svima koji bi im se obratili. Neke sastojke ljudi bi donosili sami, a potom bi ih baka Zora miješala sa svojim biljem ubranim u prirodi. A receptura je ostala u obitelji pa je tako Zora svoje znanje prenijela na unuke.

"Prvi i glavni sastojak je stabljika zove, njezina kora se ubacuje u maslinovo ulje, te još 4 vrste trava - zlata, a za ostale trave to je već malo, to je ipak malo veća tajna da bi se otkrilo", objasnio je Goran. 

Zora je, kažu, imala zlatne ruke. Recept za čudotvornu kremu čuvala je u strogoj tajnosti, a prvu je izradila kad joj je bilo 28 godina.

"Došla jedna gospođa i govori bako koliko imaš godina, kažem ja 80, pa di su ti fleke staračke pa di su ti bore kažem ja pojela ih moja krema'', pričala je baka Zora. 

Upravo je Goran pokazao najveći interes za bakinim znanjem, a kaže kako bi i on jednog dana volio nastaviti pomagati drugima.

"Svjestan sam da dobivam jedno veliko blago koje se prenosi sa koljena na koljeno'', zaključio je. 

Goran je uvijek isticao koliko su mu važne bakina podrška i ljubav, bila je jedna od najvažnijih osoba u njegovu životu. Zahvaljujući njihovim zajedničkim uspomenama i čudotvornoj kremi, sjećanje na nju živjet će vječno.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Monika i Fran Olujić Monika Kravić Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Nekad i sad Pogledajte koliko se Monika Kravić promijenila od 2005. godine, odmah ćete primijetiti jednu razliku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene