Novi hit

Pogledajte spot za pjesmu 'Ćaća' klape Rišpet!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poslušajte pjesmu 'Ćaća' koju neki nazivaju nasljednicom pjesme 'Oprosti mi pape'!

Nakon osvajanja Zlatnog galeba za najbolju pjesmu na 53. Splitskom festivalu klapa Rišpet je snimila spot za pjesmu 'Ćaća' koju su gledatelji mogli premijerno pogledati u utorak na Novoj TV u emisiji InMagazin!

>> Klapa Rišpet oduševila Lovran

Pogledaj i ovo showbuzz Uključite blagdane Dečki iz klape HRM-a Sveti Juraj otkrila nam bez čega ne mogu zamisliti blagdane

Iako je Rišpet osnovan 2011. iza sebe imaju niz zapaženih uspješnica, započeli su sa legendom estrade Mišom Kovačem u pjesmi 'Sunce mi od tebe dolazi', nakon toga dolazi nastup na prošlom splitskom festivalu gdje su izveli pjesmu 'Lumin' koja je bila najizvođenija pjesma u prošloj godini prema kriterijima ZAMP-a, iza nje stiže balada koja je osvojila srca publike 'Kad je pošla ća' do singla 'Projdi mojon kalon'. A sada je došao red na pjesmu 'Ćaća' koju neki nazivaju nasljednicom pjesme 'Oprosti mi pape'!

'Nadan se da će pisma 'Ćaća' ostat' generacijama iza nas i da će se pivat godinama, jer ova je pisma satkana od čiste ljubavi i emocija', izjavio je Pero Kozomara.

Tekst pjesme je napisao Robert Pauletić, aranžman Remi Kazinoti, a glazbu kao i uvijek potpisuje Pero Kozomara, ujedno producent i skladatelj klape.

Nakon radnog ljeta klapa Rišpet nastavlja svoju turneju nastupom na Rujanfestu, 13.rujna 2013. godine.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene