podijelila još koji detalj!

Zvijezda filma ''Za smrt nema vremena'' za In magazin je otkrila zašto je Daniel Craig za nju najbolji i jedini James Bond!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Seydoux Daniel Craig - 1 Daniel Craig - 2 Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die Daniel Craig u filmu No Time To Die +0 Daniel Craig u filmu No Time To Die Galerija

I dok se novi nastavak najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu napokon prikazuje u kinima, Ivana Nanut za In magazin je ekskluzivno razgovarala s Francuskinjom Leom Seydoux, velikom ljubavi Jamesa Bonda iz posljednjeg nastavka ''Za smrt nema vremena''. Lea je priznala i zašto je za nju Craig najbolji i jedini James Bond, a redatelj otkrio zašto je Daniel na posljednjem filmu snimao s bioničkim gležnjem.

Kada je James Bond u pitanju, ''Za smrt doista nema vremena'', jer najpoznatiji britanski tajni agent još uvijek ima pune ruke posla. Za razliku od svojih predhodnika, 53-godišnji Craig ne pokušava izgledati mlađe nego što jest. idealan je muškarac 21-og stoljeća, ima utrenirano tijelo i meko srce. On tuguje, pokazuje osjećaje i izgovara ‘’volim te’’ na nekoliko jezika. Na francuskom, na primjer, fatalanoj Léi Seydoux, koja se nakon uloge u 'Spectru' vratila i u posljednji nastavak.

Pogledaj i ovo Aaron Taylor-Johnson posjetio naš otok Ovi vrući prozori novog Jamesa Bonda snimljeni su u Hrvatskoj, a obišli su cijeli svijet!

''Mislila sam da je ''Spectre'' zadnji Craigov film, sretna sam jer sam se vratila'', rekla je Lea. 

Ako itko zna koliko je teško biti i izgledati kao James Bond, zna Craig, koji je nakon Spectra govorio kako se ne osjeća fizički sposobno snimiti još jedan nastavak. Ipak, u posljednjem je "briljirao" u fizičkoj spremi. Fizičke i psihičke pripreme su trajale toliko dugo da ga je redatelj usporedio s profesionalnim sportašem koji se priprema za natjecanje.

Britanski glumac svoju je eru agenta s dozvolom za ubojstvo završio i kao najbogatiji Bond dosad. Njegovo bogatstvo se procjenjuje na oko 116 milijuna funti, što je nešto više od milijarde kuna.

''Za mene je Bond Daniel Craig, on je Bond moje generacije'', istaknula je Lea. 

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu In magazina!

Većina će se složiti, Craig je najbolji Bond dosad - a tko će ga zamijeniti, to je tema za neku drugu priču.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 +0 Petar Grašo Celebrity Petar Grašo opet ljubi! U vezi je s 14 godina mlađom pjevačicom koja je svima već jako dobro poznata

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene