U metropoli zabave

Poput velikih svjetskih zvijezda - Oliver priprema show u Vegasu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stari morski vuk nastupit će u velikim dvoranama, a da ga publika s nestrpljenjem očekuje, potvrđuje i pomama za ulaznicama jer su koncerti već rasprodani.

Gotovo više i nije vijest koliko Olivera Dragojevića voli publika širom SAD-a i Kanade. 'Ove godine imamo isto 6 gradova, bit će zabavno, drugi su gradovi, nismo bili u te gradove prošle godine. Znači, Montreal, Toronto, Cleveland, Houston, New Orleans', otkrio je Oliver.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević Ovo se čekalo! Oliveru Dragojeviću pet i pol godina nakon smrti odana posebna počast, evo i tko je za sve zaslužan

Oliver se našalio: 'Ne možeš nikad sebi biti dovoljno lijep'

67-godišnji pjevač čija kvaliteta ne blijedi, prije polaska iz splitske zračne luke otkrio je ekipi inMagazina da se ne boji leta te mu ne smeta 8 sati provesti u zrakoplovu. Unuci su već naručili darove, a sa svakog putovanja im donosi igračke. Na turnejama mu, kaže, najviše nedostaju obitelj, Jadran i Split, ali je istovremeno zaista sretan što ovakvim koncertima ima priliku promovirati Lijepu našu. 

VIDEO Ovakvog Olivera još niste čuli: Je li bolji od originala?

'Ovi Hrvati i Hrvatice koji dođu na koncert, oni uvijek dovedu neke prijatelje Amerikance pa se prevode pisme, to je malo promidžba Hrvatske, to je dobro', zadovoljno je ispričao pjevač. 

Ova turneja je također i najava Oliverova velikog koncerta u Las Vegasu, prijestolnici svjetske zabave, koji će biti 26. rujna. 'Znam samo da ćemo radit u jednom prekrasnom prostoru i imat ćemo gosta', bio je tajanstven Oliver.

Domaći pjevač se oglasio: 'Politiku mrzim, moj glas je građanski!'

Preko ljeta Oliver će odratiti tri-četiri koncerta, a ostatak ljeta će uživat s obitelji baš kao što to već godinama čini. Što je još otkrio jedan od naših najvećih pjevača svih vremena pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene