Savjeti za Kim

Lijepa Hrvatica osvojila svijet: 'Budi bahata, no skromna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

19-godišnja Zagrepčanka Kim Kosanović, prošli se tjedan okitila prestižnom titulom 'The look of the year'. Upoznajte našu Kim!

Ove su se godine u talijanskom gradu Taorminiju za laskavu titulu Lica godine borile su se djevojke iz čak 55 zemalja, no Kim Kosanović je proglašena pobjednicom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 ''Škicnite'' u backstage! Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

>> Prekrasna Hrvatica: Ima tek 18 godina i OSVOJILA je svijet!

'Nakon Beograda u kojem sam pobijedila na regionalnom finalu otišla sam u Italiju gdje je bilo natjecanje na svjetskom nivou koje se održavalo u starom antičkom teatru na vrhu brda u Taormini. Bilo je 55 natjecateljica iz više od 40 zemalja svijeta, ali u prvom krugu bilo je 200 tisuća prijavljenih. Ja sam pobijedila i nadam se da je to veliki početak karijere za mene s obzirom na to da su veliki svjetski top modeli pobijedili na tom natjecanju ili sudjelovali poput Andriane Lime, Alesandre Ambrossio, Isabeli Fontana, Laris Stone, Cindy Crowford i mnogi drugi', ističe Kim.

Devetnaestogodšnja Kim manekenstvom se bavi tek nešto više od dvije godine, a tvrdi kako je savjet zlata vrijedan dobila od Tihane Harapin Zelepugin.

'Tihana mi uvijek da najviše i najbolje savjete, ona mi je rekla da uvijek trebam biti bahata, ali istovremeno i jako skromna, to je savjet koji nekad prije nisam mogla shvatit, ali sad mi polako postaje glavna vodillja', zaključila je Kim.

Više u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene