Bilo je svega

Pregled novih ljubavi i razlaza 2020. na domaćoj estradi: Za nekoga je bila kobna, a za nekog najsretnija godina

Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Vjenčanja i razvodi 2020. - 1 In Magazin: Vjenčanja i razvodi 2020. - 2 In Magazin: Vjenčanja i razvodi 2020. - 3 In Magazin: Vjenčanja i razvodi 2020. - 4 In Magazin: Vjenčanja i razvodi 2020. - 5 In Magazin: Vjenčanja i razvodi 2020. - 6 In Magazin: Vjenčanja i razvodi 2020. - 7 In Magazin: Vjenčanja i razvodi 2020. - 8 In Magazin: Vjenčanja i razvodi 2020. - 9 In Magazin: Vjenčanja i razvodi 2020. - 10 +7 In Magazin: Vjenčanja i razvodi 2020. - 11 Galerija

2020. godina bila je kobna za ljubavni život nekih domaćih zvijezda. No dok su se jedni odljubljivali, drugi su se zaljubljivali. Komu je protekla godina označila novi početak na ljubavnom planu, a komu zatvoreno poglavlje, pogledajte u pregledu novih ljubavi i razlaza.

U znaku nove ljubavi počela je 2020. godina. Naš glumac Dušan Bućan, koji je oduvijek htio biti veterinar, spojio je ugodno s korisnim. Kazališne daske u slobodno vrijeme zamijenio je seoskim gospodarstvom na kojem se skrasio. Takav način života prihvatila je i njegova nova djevojka Sara Hdagha.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

"Postoji naravno neka kemija, ali u konačnici postoji i ono nešto neopipljivo. Jesu li to feromoni, testosteron, progesteron, estrogen, što god. Možda se to zove i ljubav", zaključio je Dušan.

U siječnju je u bračnu luku uplovio i 85-godišnji glazbenik, skladatelj i producent Hrvoje Hegedušić. Njegova je odabranica profesorica glazbene teorije Ljerka Šemeš.

"Ljudi se nađu, čovjek osjeti privrženost, nekakvu vezu. To je kao što tumače ljudi, kao da vam se dvije aure spoje", objasnio je Hrvoje.

Svoju čak 35 godina mlađu suprugu davno je upoznao. Veliko prijateljstvo preraslo je u ljubav 2013., a ona se, baš kao i brak, dogodila spontano.

U znaku zaruka i najave vjenčanja 2020. je prošla i modnom stilistu Marku Grubniću. Za IN magazin je priznao kako mu se u životu, i u poslu i u ljubavi, sve posložilo baš kako je sanjao. Dizajner je planirao vjenčati se na ljeto, no zbog epidemioloških mjera i ograničenih mogućnosti putovanja datum je još uvijek pod upitnikom. Ali nikako ne i ljubav.

Neraskidivu vezu između nogometaša i manekenki protekle godine potvrdio je još jedan ljubavni par. U lipnju su navodno planule ljubavne iskrice između nogometaša Brune Petkovića i jedne od najljepših Hrvatica Ive Šarić.

"U životu kad je čovjek sretan i kad sve radi sa srcem, mislim da je to ključ svega", zaključila je Iva.

Život u karanteni nikad nije bio romantičniji za pjevačicu Ninu Kraljić. Na svojem profilu na Instagramu u ožujku je objavila kako se zaručila s dečkom Dorjanom i pritom nije skrivala sreću.

I jedan od najpoželjnijih domaćih neženja Mate Rimac, nakon 15 godina poznanstva, zaručio se sa svojom djevojkom Katarinom. U očaj je doveo sve one koje su bacile oko na šarmantnog direktora i vlasnika unosnih firmi.

Protekla godina i Tatjani Matejaš Cameron Tajči vratila je osmijeh na lice. Upravo za IN magazin otkrila je čime ju je osvojio novi partner.

"Kad dopustimo jedno drugome, možemo podijeliti i najteže boli i najgore misli koje nam dođu i kad u tome osjetimo da smo jedan drugome dar i ljubav", otkrila nam je Tajči.

Zdravko Škender zasigurno će pamtiti prošlu godinu. U siječnju se zauvijek oprostio od sina Tomislava, no u život ga je, uz glazbu, vratila nova ljubav. Iako rijetko govori o svojem privatnom životu, vlasnik zlatnih, platinastih, čak i dijamantnih ploča, samo za IN magazin ekskluzivno je otkrio neke detalje o ženi koja je zarobila njegovo srce.

"Samo ću vam reći da je lijepa, jednostavna i duhovita. Bila je to ljubav na prvi pogled, najljepši poklon za mene", priznao je Zdravko.

No za neke je 2020. označila razlaz. Neki su ga potvrdili, a neki se na nagađanja nikad nisu oglasili. Tijekom izolacije u Beogradu Severina je bila snaha iz snova. Tih dana proslavila je i pet godina ljubavi sa svojim Igorom.

Do ljeta su upitnici kada je u pitanju njihov brak bili sve češći. Po tom pitanju Severina se oglasila krajem srpnja, na rođendan Igora Kojića, koji mu je čestitala na društvenim mrežama.

"Ovom divnom muškom stvorenju Igoru Kojiću sretno uplovljavanje na 33 okretaja! Sretno, ljubavi!'' napisala je tada Severina.

Neki su dokazali da nikad nije kasno za novu ljubav. Nakon deset godina bivši premijer i političar Zlatko Mateša prekinuo je romansu s 34 godine mlađom djevojkom Bojanom, pa su oboje krenuli u nove ljubavne pobjede.

Zajedno više nisu ni nogometaš Ognjen Vukojević i bivša Miss Hrvatske Andreja Ćupor. Andreja je na svoj profil na društvenoj mreži vratila djevojačko prezime, prema čemu se može zaključiti da su krenuli odvojenim putevima. Razvod je u studenom potvrdila i glumica Dora Fišter. Više nije u braku sa slovenskim glumcem Tadejem Tošom, s kojim ima troje djece. Par se vjenčao 2006. godine.

Mediji su pisali kako je u listopadu na Općinskom sudu u Zadru okončan i brak pjevača i kantautora Mladena Grdovića te njegove supruge Brankice. Pjevač to nije potvrdio. Brak su sklopili 1998. godine, a više puta su se razilazili i mirili. Kada se 2018. nagađalo kako su se rastali, strastvenim je zagrljajima i poljupcima pokazao koliko mu znači Brankica.

Sve u svemu, u 2020. godini bilo je više ljubavi nego nesuglasica, a nadamo se da će se trend nastaviti i 2021. godine.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene