Raspričala se

Nina Badrić otkrila detalje svog ljubavnog statusa te napokon progovorila o onom pravom

Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić i Davor Garić Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Badrić užurbano se priprema za veliki koncert u zagrebačkoj Areni 7. ožujka, a reporter IN magazina Davor Garić uhvatio ju je na audicijama za plesače.

Ekskluzivno za IN Magazin Nina Badrić otvoreno je progovorila o svojem ljubavnom statusu.

Pogledaj i ovo Halestorm 22. studenog Dobitnici Grammyja Halestorm vraćaju se u Zagreb: Moćna live mašina s najboljim ženskim rock vokalom današnjice priprema spektakl

Nina Badrić užurbano se priprema za veliki koncert u zagrebačkoj Areni 7. ožujka, a reporter IN magazina Davor Garić uhvatio ju je na audicijama za plesače.

"Moram ti priznati da me uhvatila velika trema i pozitivna nervoza jer stvarno će se to dogoditi", odmah na početku otkrila je simpatična Nina koja će i sama zaplesati.

Davoru je priznala kako ima i druge psihofizičke pripreme jer ističe kako je nemoguće raditi tako velik koncert bez maksimalnih priprema - vježbanje, šetnje prirodom, razgovor s psihijatrom, našalila se u nastavku.

Osvrnula se i na svoje društvene mreže i komentare ispod fotografija. "Ima hejtera, ljudi koji svašta pišu, psihopata koji me prate godinama. Policija i osiguranje, tako se nosim s tim", ističe jedna od naših najpoznatijih i najomiljenijih pjevačica.

Nina kaže i da je već godinama singl te da samoću ne doživljava kao uteg, nego kao dar. A kada dođe onaj pravi, ona će ga dočekati raširenih ruku.

"Ne ljubim i ja sam jedna od onih žena koja zna biti sama", istaknula je, a što je još otkrila našem Davoru, saznajte u videu u prilogu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene