Ljubav cvjeta

Nogometaš otkrio: 'Zaručili smo se prije dva tjedna!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sudbonosono 'da'prošlog su vikenda izrekli Ivan Tomečak i njegova djevojka Ana Ćurak. Jedna od uzvanika je bio i Nikola Pokrivač koji je otkrio slatku tajnu - nogometaš se zaručio!

Pred 200-tinjak uzvanika u bračnu luku uplovili suIvan Tomečak i njegova Ana koji su, kako tvrde njihovi najbliži prijatelji, i do sad plovili mirnim i sigurnim vodama.

Pogledaj i ovo Nicole Williams (Foto: Instagram) Ipak se vjenčali Dugo nije htio kleknuti pred nju, zbog čega je ludjela u reality showu, a javnost se pitala je li s njom sve u redu

Okupljeni su im poželjeli sve najbolje u bračnom životu, a izgleda da bi se, u bračnim vodama, Ivanu i Ani uskoro mogao pridružiti još jedan par.

>> Vjenčanja koja su obilježila vikend: Tri dame u centru pažnje!

Naime, ekskluzivno za inMagazin, Nikola Pokrivač objavio je svoje zaruke s djevojkom Katarinom Dabelić.

'Zaručili smo se prije dva tjedna i drago mi je zbog Ivana što je danas uplovio u bračne vode - naravno da sve to sad i mene čeka', sramežljivo je ispričao Nikola.

Vjenčanje planiraju sljedeće godine, a Nikola je priznao kako joj je za zaruke priredio iznenađenje.

A još lijepih vijesti imali su i Luis Ibanez i njegova zaručnica Matea. Naime, ubrzo nakon zaruka, par je objavio da će se njihova mala obitelj proširiti za još jednog člana.

'Ne znamo još spol jer je tek treći mjesec, nadam se da ćemo ubrzo saznati da krenemo s pripremama', rekla je Matea otkrivajući kako uživa u trudnoći jer nema nikakvih poteškoća. Vjenčanje će, kažu, planirati nakon rođenja njihova prvog djeteta, a da bi proslavili radosne vijesti, prije 10-ak dana otputovali su na odmor u Meksiko gdje su se, kažu, odmorili i zabavili upoznajući novi grad, ljude i kulturu.

Kakva je bila atmosfera na svadbi i kako su se zabavljali nogometaši sa svojim boljim polovicama, provjerite u priloženom videu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene