Energetski terapeut

VELIKI INTERVJU Nikita otkrila: 'Isus mi je dao moć da liječim ljude'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nikita je otkrila kako liječi bolesne, i to pomoću vještine koju joj je dao Isus.

Dance zvijezda devedesetih Nikita, nakon glazbene karijere, ima jednu sasvim drugačiju. Posjeduje certifikat energetskog terapeuta, pomoću kojeg liječi bolesne.

Pogledaj i ovo In Magazin: Pete Doherty Snimanje trajalo 10 godina Glazbenik burne prošlosti za IN Magazin otkrio sve o borbi s ovisnošću i filmu o njegovu životu: "Teško je gledati i tužno"

A tvrdi da je već četiri godine u vezi samo s Bogom i time je ponovno dospjela u središte pozornosti. Kaže da je sretna. U intervjuu je otkrila koliko je trenutno sretna. 'Doživjela sam takozvano prosvjetljenje. To je nešto kad se spojite sa božanskim i jednostavno više ne moćete ići nazad na niže razine. U čistoj ste ljubavi sa Bogom. Dosta puta mi je dolazio Isus Krist, s obzirom da ja nisam krštena, i on mi je dao te moći, taj dar mi je dao da iscjeljujem ljude, on mi je recimo govorio da odem u šumu', priča Nikita.

Nikita je dugogodišnja vegetarijanka i certificirani energetski terapeut. Uz svoju svijest o Bogu i vjeri te nakon dugogodišnjeg bavljenja meditacijom, Nikita tvrdi, pomaže i drugima. Jednom je prilikom izliječila svojeg kolegu glumca, a izliječila je i svog sina Antonija. 'Imao je dvije ciste veličine oraha u glavi koje sam mu ja makla rukama, bio je težak porod, 15 sati, oživljavali su ga, ja sam do njega napravila čudo', priča Nikita. Što je još otkrila Nikita u velikom intervjuu, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene