Uskoro polufinala!

Nevjerojatne plesne točke, glazbeni nastupi i neobični instrumenti: Potraga za supertalentima se bliži kraju!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Audicije Supertalenta se bliže kraju - 1 In Magazin: Audicije Supertalenta se bliže kraju - 2 In Magazin: Audicije Supertalenta se bliže kraju - 3 In Magazin: Audicije Supertalenta se bliže kraju - 4 In Magazin: Audicije Supertalenta se bliže kraju - 5 In Magazin: Audicije Supertalenta se bliže kraju - 6 In Magazin: Audicije Supertalenta se bliže kraju - 7 In Magazin: Audicije Supertalenta se bliže kraju - 8 In Magazin: Audicije Supertalenta se bliže kraju - 9 In Magazin: Audicije Supertalenta se bliže kraju - 10 +4 In Magazin: Audicije Supertalenta se bliže kraju - 11 Galerija

Nevjerojatne plesne točke, sviranje na hand pan-u, te malo rock-a i rap-a donijeli su natjecatelji na pozornicu Supertalenta. Ove se nedjelje u sedmoj audicijskoj emisiji pojavilo 13 kandidata, a tko je izborio prolazak doznajte u prilogu In magazina!

Potraga za supertalentima se bliži kraju. U sedmoj audicijskoj emisiji Siena Uremović je žiri uspjela zadiviti plesom:

Pogledaj i ovo Snimanje promo spota za Supertalent ''ako mislite da ste vidjeli sve...'' Pogledajte što vas čeka u novoj sezoni Supertalenta: ''Neki kandidati su toliko šokantni da sam bio uvjeren da je skrivena kamera iza nas!''

''Isuse ljudi ovo je ozbiljan ples'', komentirala je Martina. 

I to s povezom na očima:

''Nikad nisam vidio ništa kao ovo. Nevjerojatno'',komentirao je Janko. 

Filip Ratković pred žirijem u Supertalentu predstavio se treći put. 

Deborah Opačak komabinacijom plesa, akrobacije i gimnastike osvojila je 4 dan!

''Bila si izuzetno dobra, top, top, top'', komentirao je Bilman. 

Plesom se predstavila i ujedinila žiri s četiri da Sunčica Bandić. Borna Vajdić zabavio je žiri svojim trikovima. Elena Naperotić nastupila je pjesmom koju je sama napisala. I osvojila 3 DA!

Svojom izvedbom Dobro poznatom rock baladom Adriana Profeta žiri nije očarala , kao ni Fran koji je na pozornicu donio malo repa

''Ja sam ti ovdje jedini prijatelj, ne zaboravi me kad postaneš zvijezda'', poručila mu je Maja Šuput. 

Danijel Pavić svojim vokalnim performansom pokupio je simpatije žirija. Kao i Tonko Marojević. 

''Razna koplja si slomio za ovim stolom.... DA!'', rekao mu je Janko. 

Eurtimija duo pokazao je sviranje na hand pan-u, Merso Lugonja nije briljirao pjevanjem. No, Marin Bulić donio je anđeoski glas za kraj. 

S četiri da završila je još jedna aducijska emisija. Prije polufinala ostala nam je još jedna - iduće nedjelje na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +3 Kristina Penava Mandarina Celebrity Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana s Lucianom Pavarottijem u Modeni na humanitarnom koncertu Princeza Diana zaplesala je s Johnom Travoltom u Bijeloj kući +0 Princeza Diana u Elvisovoj haljini Preporuke Ovo je fotografija koja je ovih dana zbunila, ali i pomalo rastužila Britance, a već na prvi pogled jasno je zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene