Još ne znate za nju?

Kod kuće je ne znaju, no slavna je van granica Hrvatske!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako u Hrvatskoj relativno nepoznata, Natalie Periš prava je zvijezda izvan granica Lijepe Naše.

Natalie Periš mlada je i perspektivna Hrvatska house pjevačica. Za one koji ne znaju, prije nepune dvije godine imali smo je priliku gledati u programu inMagazina s predstavljanjem njenog, tada prvog singla 'Dance With You', koji je poharao većinu svjetskih top ljestvica. A nedugo nakon toga zapjevala je čak i na zatvaranju najvećeg svjetskog kluba Sky u Beirutu, i to s bivšom pjevačicom Destiny´s Child, Kelly Rowland.

Pogledaj i ovo In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 ''Škicnite'' u backstage! Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

Ova hrvatska pjevačica rođena je u Kanadi, a odnedavno, zbog mnogobrojnih poslovnih obveza, živi na novoj njemačkoj adresi.

>> Ines Huskić: Hrvatska Jennifer Lopez!

'Mislim da Njemacka ima puno je veće tržište, puno je veća scena elektroničke glazbe nego u Hrvatskoj. Zato mislim da je dobra odluka što sam se preselila', priča Natalie.

Za razliku od većine danasnjih pjevačica, Natalie smatra da se kroz svoje glazbene video uratke ne treba razgolićivati, stoga je i tematika spota snimljenog u Novom Mexicu potpuno drugačija od one na koju smo navikli.

Pogledajte prilog inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene