Iskreno Zeko

'Najviše se volim rugati sam sebi!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sredinom lipnja izlazi novi, 15. studijski album Dražena Zečića.

Naša ekipa dobila je priliku prva preslušati kako zvuče nove Zekine pjesme, a ni ovaj put nije izostalo smijeha s popularnim pjevačem.

Pogledaj i ovo Koncert Domu mom u Areni Zagreb - 7 pjesme koje ne gube sjaj Pozornicom najveće dvorane u Hrvatskoj prošlo je 25 poznatih imena domaće glazbe: ''Prijatelji me zovu stoljeće, to je kao moj zaštitni znak''

Sudeći po atmosferi tijekom snimanja u studiju Zekinog producenta Ivice Čovića Pipa, popularni pjevač je s novim materijalom, čini se, još jednom 'pogodio u sridu'.

>> Dražen Zečić zna kako se radi pravi pršut!

'Ja se najviše volim rugati sam sa sobom. Zadnji put mi je bilo nešto mutno u glasu. U jednom trenutku, producent kaže, da me pojačao. Ja sam mislio da me nešto posvijetlio, nešto se dogodilo, meni je to tako bilo dobro u slušalicama. Ja sam se sad počeo derati, vikati, unio sam sebe, rekao sam to mi ostavi. On govori, ali sad si falš. Pa kažem, što daješ budali vlast, nisam ni ja za sve', ispričao je Zečić.

Na novom albumu će se naći i dalmatinska uzdanica 'Na pučini života' u kojoj gostuju Vinko Coce i klapa Pasika. Nju, bi, kaže, volio predstaviti na Splitskom festivalu.

'Ali brate mili, ne mogu ja sad tri dana šetati po festivalu. Ja bih da oni mene stave izvan konkurencije, jer ja ću raditi, ionako dan prije imam gažu i to sam dogovorio. I ako me mogu nekako, ne treba meni nagrada ni ništa, nego samo da promoviram pjesmu', zaključio je Dražen. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene