Još malo!

Uoči finala Survivora: Prisjetili smo se najboljih i najemotivnijih trenutaka, tko će nadmudriti i nadigrati ostale?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor - 4 Survivor - 3 Survivor - 2 Survivor - 1 Goran Špaleta u showu Survivor - 8 Goran Špaleta u showu Survivor - 7 Tena Tomljanović u showu Survivor - 13 Tena Tomljanović u showu Survivor - 14 Tena Tomljanović u showu Survivor - 8 In Magazin: Survivor - 3 +19 In Magazin: Survivor - 2 Galerija

Prošlo je više od dva mjeseca otkad su kandidati Survivora stigli na otok u Dominikanskoj Republici i započeli svoju avanturu. Ovog vikenda pred nama su polufinale i finale natjecanja, nakon čega ćemo saznati koji će kandidati iz plavog i crvenog tima osvojiti nagradu. Uoči posljednjih okršaja prisjetite se najboljih i najemotivnijih trenutaka koje će svi dugo pamtiti.

Prošla su više od dva mjeseca otkako su prvi kandidati stigli na otok i započeli svoju Survivor avanturu. Iako plavom timu početak nije bio nimalo lagan jer je crveni tim zbog nekoliko uzastopnih pobjeda u važnim izazovima ostvario značajnu prednost, pojedine kandidate nisu pokolebali čak ni porazi, oskudice hrane, spavanje na daskama i kiši, te život bez doticaja s najmilijima i ikakvim modernim blagodatima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

Dok je nekim prilagodba na teške uvjete teže pala, drugi su se oslonili na svoj instinkt za preživljavanje i uzeli stvar u svoje ruke. Za vrijeme boravka na otoku bilo je suza i teških trenutaka, a kandidatima su se s vremenom pridružili i novi članovi.

No, unatoč povremenim krizima na početku, članovi plavog tima pokazali su da znaju pobjeđivati i slaviti. Pobjede koje su se počele nizati jedna za drugom omogućile su im da osvoje nezaboravne nagrade.

Unatoč rivalstvu među timovima, kandidati su zadržali prave vrijednosti i pokazali plemenit duh. Za mnoge je Survivor avantura već završila, a ostalo je tek nekoliko natjecatelja u borbi za pobjedu.

Podsjetimo, za pobjedu se još uvijek bore Goran, Nevena i Tena iz plavog tima, te Stefan, Nađa i Milica iz crvenog. Koja će se dva kandidata nadmudriti i nadigrati ostale, podijeliti novčanu nagradu i vratiti se kući s laskavom titulom pobjednika doznajte u finalu showa koji je na rasporedu u nedjelju u 20.15 na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine Zeta-Jones - 2 Catherine Zeta-Jones - 1 Catherine Zeta-Jones - 3 Catherine Zeta-Jones - 5 +10 Catherine Zeta-Jones - 4 Nekad i sad Rijetki su prepoznali prelijepu glumicu, njezine najnovije fotografije sve su ostavile u čudu!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 6 +11 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić oglasila se nakon pomutnje zbog tijesne haljine, zasmetala i političarima: "Ne mogu smanjiti svoje obline"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene