Ništa od vina

Zbogom bevandi! Grdović okrenuo novu životnu stranicu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladen Grdović obradio je veliki hit Meri Cetinić. "Zemlja dide mog" naći će se na njegovom albumu.

Zadarski slavuj Mladen Grdović obradio je veliki hit Meri Cetinić. "Zemlja dide mog" dobila je novo ruho uz pomoć klape Minuta. Mladen nam je otkrio sve o novoj pjesmi te kako se snalazi u kuhinji i što mu znači Uskrs.

Pogledaj i ovo Mladen Grdović i Jasmin Stavros Nove životne odluke ima Mladen Grdović još se ne miri s gubitkom brata i svog Stakija, teški dani su iza njega: "Uhvatim telefon da ću ga zvat"

"Ovo mi je jedna od dražih pjesama, rekao bih - domoljubno, zabavno, mediteranskog ugođaja. I meni je tako ta pisma legla, ja kažem, Vinko, šteta šta mi je onaj put nisi dao. Kao što i moje pjesme svi snimaju, ja isto uživam i volim da snimaju, nema klape koja nije otpjevala moju 'Dalmatinac sam', 'Nije u šoldima sve' i to je u interesu, uvik volim kad netko snimi moju pjesmu", rekao je Grdović. "Zemlja dide mog" pronašla je svoje mjesto na albumu "Nek se čuje pjesma s Jadrana", a iako će većina reći kako se ne isplati izdavati albume, Mladen se s tim ne slaže.

Zadarski slavuj u svojoj karijeri prošao je štošta - od lijepih trenutaka do onih koje bi rado zaboravio, ali veseljak Mladen kaže da treba pamtiti samo sretne dane. Iako je uvijek spreman za dobru šalu, kuhinja nije njegovo omiljeno mjesto, tu ipak glavnu riječ vodi supruga Brankica. "Dobra je kuharica Brankica", otkriva Grdović i dodaje da on u kuhinji zaista ne zna ništa.

Promijenio je životne navike te živi sportski život uz određenu prehranu, pa tako sada umjesto toliko voljene bevande bira samo vodu. Kaže kako neće popustiti ni pred bogatim uskrsnim stolom.

"Skidam malo kilograme, sad se nađe više povrća, iako sam Dalmatinac, ali još uvijek najviše volim ribu", priča Mladen. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene