Donosimo intervju

Tek mu je 19 godina: Nogometna nada otkriva što se krije iza broja 13

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam priču o Hajdukovu albatrosu! 19-godišnji Ivo Grbić otkrio je pred našim kamerama s kakvim se pričama susretao dok mu je otac bio predsjednik kluba, zašto je 13 njegov sretan broj i kakve ga djevojke privlače.

Nogometaši i manekenke: Ima li neka tajna veza ili je riječ o predrasudama?

Pogledaj i ovo showbuzz Ekskluzivno Nogometaš uvučen u krvavi obračun blizanki NAPOKON PROGOVORIO!

Četvorica posljednjih vratara Hrvatske nogometne reprezentacije Stipe Pletikosa, Vedran Runje, Danijel Subašić i Lovre Kalinić izdanci su dobro poznate Hajdukove škole, a njihovim putem sada kroči i Ivo Grbić, vratar mlade reprezentacije.

Ivan Rakitić je pravi obiteljski čovjek: 'Dan s mojim princezama'

Veliki Vladimir Beara za njega je rekao da će napraviti veliku karijeru, a proglasio ga je i svojim nasljednikom. 'Kad sam bio mali, kad bih u vrtiću igrao nogomet, najveći gušt mi je stvarno bilo stati na gol', priča Ivo.

To što je njegov otac bio predsjednik Bijelih, mu je, priznaje, donijelo više štete nego koristi. 'Odmah se počne pričat, ne gleda se kakvi su ti uspjesi ni ništa nego samo kad netko pita o tebi, otac mu je predsjednik, ali nema veze, to mi je bio samo još jači motiv', kaže mladi vratar.

196 centimetara visok vratar nosi dres s omiljenim brojem 13. 'Kad sam bio s majkom u Lourdesu u Francuskoj, baš su rekli da je broj 13, Gospin broj, meni se to baš svidjelo', priznaje mladi sportaš kojemu je vjera važna u životu. 

Albatros splitskih Bijelih nam je otkrio da je njegovo srce još uvijek slobodno, a evo što očekuje od svoje potencijalne djevojke. 'Samo da je normalna, ništa drugo', skromno kaže Ivo.

Pogledajte njegov cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene