Treća sreća

Prelijepa voditeljica u vjenčanici: "Opet je udajemo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hoće li biti treća sreća? Poznati dizajneri rado bi Miju Kovačić vidjeli pred oltarom, no, kaže ona, ništa još.

Maroko kao hit destinaciju prepoznao je i naš modni dvojac Envy Room, koji je ondje snimio editorijal za novu kolekciju vjenčanica. Voditeljica Mia Kovačić snimala je prekrasan editorijal, a zamalo je u Marocu ostala i bez kose. "Opet je udajemo, ali nikako da se uda, treća sreća", dodali su dečki na lijepu Miju u vjenčanicama. "Što više bijeloga na sebi, to si ti dalje od tog života", komentirala je Kovačić. Prvi put u životu zajedno su posjetili Marakeš. Grad prepun boja, okusa i mirisa.

Pogledaj i ovo Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Kolegice i prijateljice Tatjanu Jurić nikada nismo vidjeli u izazovnijem izdanju, a na event je stigla u društvu lijepe Mije

"Meni su se najviše svidjeli rijadi koji izgledaju predivno, mala uređena dvorišta, prekrasno bilje, štukature, mali bazen, mozaici, jako smo sretni što smo to vidjeli." Na tržnici su im, pak, nudili sve i svašta, pa čak i slijepog kameleona. Ipak, on ne bi preživio put do Zagreba, a i pozornost je preuzela ubrzo druga životinja. Deva. Miji je ovo drugi put da je snimala s tom životinjom. "Ova je bila mirna i voljela je pozirati, ali u jednom trenu je odlučila probati moju kosu i samo je bilo cap. Uspjela sam se odmaknuti u zadnji tren, inače bi ona to kao travu lijepo prožavakala", prisjetila se Mia snimanja.

Hrana im je, ipak, bila malo previše za njihov želudac. Puno je tu, kažu, okusa i začina. Poseban doživljaj svakako je bio posjet vili Yvesa Sainta Laurenta, mjesto gdje su nastale najbolje kreacije legendarnog dizajnera. Što su još otkrili dečki iz Envy Rooma, ali i Mia Kovačić, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene