U nedjelju završnica!

Poznato je koga gledamo u finalu Plesa sa zvijezdama, jesu li među njima i vaši favoriti?

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama - 4 Ples sa zvijezdama - 3 Ples sa zvijezdama - 2 Ples sa zvijezdama - 1 MARKO I GABRIELA Ples sa zvijezdama ep 11 Gabriela Pilić i Marko Petrić Ples sa zvijezdama Ples sa zvijezdama - 4 Ples sa zvijezdama - 3 Ples sa zvijezdama - 2 +14 Ples sa zvijezdama - 1 Galerija

Sinoć nije bilo spašavanja parova, plesale su se dvije izvedbe, a publika je donijela konačnu odluku – Marko i Gabriela napuštaju Ples sa zvijezdama. 4 preostala para - Jelena i Marko, Sandi i Helena, Pedro i Valentina te Filip i Paula idu u finale.

Na korak smo do finala! Jer prošlog je tjedna atmosfera rapidno počela rasti. Poznati su finalisti - Jelena i Marko, Sandi i Helena, Pedro i Valentina te Filip i Paula idu. Marko i Gabi završili su svoju plesnu priču:

Pogledaj i ovo Pedro Soltz - 5 Zavidna linija! Pobjednik ''Plesa sa zvijezdama'' pokazao savršeno isklesani trbuh, a na vruće fotografije nisu ostali ravnodušni ni muški kolege!

''Ovo je bila jedna preksana priča i hvala Novoj TV što nam je dala ovu priliku…'', rekao je Marko. 

''Da mogu birati bilo koga od njih opet bi tebe izabrala'', emotivna je bila Gabriela. 

Sinoć ničega nije nedostajalo pa zato pretresimo polufinalnu emisiju. Žiri je pomno pratio probe parova, svaki njihov okret i pokret te dao pokoji savjet.

''Moramo spomenuti da je Jelena jedina žena u polufinalu'', naglasila je Maja poslije njezinih otplesanih plesova.

Sandiju i Heleni Ciboci je itekako osvijestio sve njihove prednosti i nedostatke, a oni su pokazali da su s razlogom stigli do finala,  a
onda još jednom pomeli plesni podij. 

Filipu i Pauli je stigao Igor i pomogao im da iskoriste sve svoje potencijale, a oni su nam donijeli još jednu predivnu plesnu priču. 

''Ti si nekako mazan tip...'', poručio je Marko Filipu koji je imao spreman odgovor.

''Ja mislim da se i pravi muškrci maze…'', dodao je. 

Da i nije baš mazan, Filip je pokazao u drugom plesu, a onda je i Larisa stigla na podij i zagrlila Filipa. 

Dodatni vjetar u leđa Pedru i Valentini dala je Franka, ali i Ciboci.

''Kakav Brazilac, ti si standandizirani Hrvat'', poručio je Marko Pedru. 

Standardno odlično Pedro i Tina donijeli su i drugi ples. Marku i Gabrieli na probu su stigli svi, a oni su na podij doplesali spremniji nego ikad.

I u velikom stilu završili svoju plesnu priču!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović na premijeri predstave Zagrepčanka - 1 +12 Danijela Martinović na premijeri predstave Zagrepčanka - 3 Celebrity Danijela se oglasila nakon vijesti o imenu koje su Grašo i Hana odabrali za kćer, i njoj je dobro poznato!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 2 Sofia Vergara - 4 +0 Sofia Vergara - 3 Celebrity Sofia Vergara u badiću koji nije uspio obuzdati njezine raskošne obline obožavatelje bacila u trans, a jednoj se stvari nitko ne može načuditi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene