I to se saznalo

Luka Modrić priznao što je sanjao kao dijete, a Mladen Grdović otkrio kakav je Luka kada se ugase kamere

Vatreni u Zadru (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Vatreni u Zadru (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vatreni u Zadru (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) +0 Luka Modrić (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Galerija

''Ovakav doček u Zadru ne pamti se od dolaska pape Ivana Pavla II.!'' Rekli su nam Zadrani koji su Modrića, Subašića, Livakovića i Vrsaljka sinoć dočekali kao kraljeve. Ekskluzivno za In Magazin najbolji nogometaš svjetskog prvenstva Luka Modrić nije suzdržavao emocije jer kaže - tek sad postaje svjestan da mu se ispunio dječački san.

Zadar ne pamti ovakvu euforiju, jedinstvo i ljubav. Doček koji su pripremili svojim Vatrenima, razgalio je srca naših heroja.

Pogledaj i ovo Danijel Subašić (Foto: Instagram) Opet nas je nasmijao Kralj hrvatskih srca i društvenih mreža: Danijel Subašić ima svog pilota do Zadra - ženu

''Premašilo je sva očekivanja, očekivali smo da će biti lijepo ali ovo je... Prije svega ono jučer što smo doživjeli, onda ovo danas, to je stvarno ostvarenje svih snova. Sretni smo, ponosni smo, kad te tvoj gradu u kojem si rođen dočeka znaš da si nešto posebno napravio u svom životu'', emotivan je bio Luka Modrić.

Luka Modrić (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Luka Modrić (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL)

''Prvo veliko hvala Zagrebu što su nam tamo pripremili, mislim da je to nešto što ću pamtit dok god sam živ ali ovako nešto kad doživite u svom gradu tamo gdje ste odrasli... Ja sam znao. Mene pitaju jesmo li iznenađeni... Ja nisam iznenađen zato što sam odrastao tu i znam mentalitet ovih ljudi, da cijene uspjeh i veliko im hvala na tome'', kazao je Šime Vrsaljko.

Modrić, Vrsaljko, Subašić i Livaković u ovoj su veličanstvenoj morskoj karavani doplovili do mora navijača. Svi su ih željeli barem dodirnuti, fotografirati se, čestitati im.

''Hvala im puno. Doček je vrhunski, kao i jučer u Zagrebu, ne možeš očekivati da će ovako nešto biti, odavno, ne sjećam se kad je nešto ovako bilo. Glavno da je naš narod zadovoljan i sretan, i da smo im nekako uspjeli ući u srca, eto'', kazao je Danijel Subašić.

Svaku su pobjedu naši reprezentativci slavili uz omiljene pjesme. U Rusiji, ali i u Zagrebu i Zadru, pjevao im je Mladen Grdović. Omiljeni pjevač otkrio nam je i kakav je Modrić kada se ugase kamere.

Vatreni u Zadru (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Vatreni u Zadru (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL)

''Smiren, svi su bili smireni, složni... I Šime, i Rakitić i cijela ekipa, super su bili'', kazao je Grdović.

A naši su vatreni heroji postali ambasadori sreće i ponosa. Na ovakvu energiju, koja je ujedinila naciju, teško je ostati imun.

''Hvala im na ovom nevjerojatnom dočeku. Ovo sam sanjao kao dečko da te u tvom gradu dočekaju, kao dijete. Mislim da je to svima san, i to se sada svima ostvarilo i što mogu reći osim jedno veliko hvala'', otkrio je Luka Modrić, a što su još dečki kazali pogledajte u video priči.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene